![]() |
Quote:
És kinek köszönheted?:rolleyes::p Attila a legjobb fejnek,vagyis nekem:cool: Még 1 hét és én is élvezni fogom a sebességet:D |
Quote:
|
Quote:
Bedögleni meg remélem nem fog:) |
Quote:
|
Quote:
|
Jééé,mik vannak:D
Fekete Pákó : Add ide digit! Add ide a digit A digit add ide Én a digit oda nem adom!! Add ide a digit Az anyád úristenit Én a digit oda nem adom Refrén: A digi gyors A digi olcsó A digi bombajó A digi jóóó!!! |
Egy utcsó mérés ettől a szolgáltatótól:)
Az eredmény nem változott persze,de jó volt mérni:D http://www.speedtest.net/result/252338409.png |
Hat nekem 11 eve van Netem kabel Tv-m es 6 eve telefonom a Digitol es totalisan meg vagyok vele elegedve atszamolva kb 2800 forintot fizetek havonta ebben benne van a telefon amin van 2100 ingyen percem es e folott is nagyon alacsony percdijjak.Az Internet meg kivalo minosegu nagyn ritkan akadozik sajat halozatban 6MB/s al megy le/fel oks van ennel nagobb berlet is de nekem ez dosztig eleg.Olvastam sok remhirt a neten rola de igazabol semmi alapja igazabol csak az irigyek irnak roluk rosszat en szemelyesen is Ismerem a tulajt es az uzletpolitikajat szoval tokeletesen megbizhatonak tartom.
|
Sot nalunk igaz ez csak Nagyvaradon mukodik vagyis az oshazaban mar ingyen kaptunk Mobilt is toluk 3G ben nyomjak es a zsinoros telefon perceibol beszelsz vele szoval akar mobilon is 2100 percet beszelsz.
|
Quote:
Nem te vagy az első,aki jó híreket mond nekem a digiről,de így egyre jobban várom. Pár nap és negyed annyit fogok fizetni a kétszer gyorsabb netér:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |