Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Dr Rozi rendel 04-28-2008 08:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171830)
Hitman - A bérgyilkos

Ezt a filmet néztem meg most.Szerintem jó volt:)

Megvan, de nem érdekelt... a játék is megvan, az nem rossz... :)

J.Ati 04-28-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 171961)
Megvan, de nem érdekelt... a játék is megvan, az nem rossz... :)

És miért nem érdekelt?
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:)
A játékot viszont nem ismerem.

Dr Rozi rendel 04-29-2008 08:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 171983)
És miért nem érdekelt?
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:)
A játékot viszont nem ismerem.

Talán, egyszer, ha nem lesz más, és annyira unatkozok.. meg fogom nézni:)
Úgy tudom, a játékból csinálták a filmet... az volt az alapötlet.... volt már ilyen... (DOOM)
Sok osztályon aluli filmet láttam mostanában, nagyrészének a címére sem emlékszem... Ezért be sem írom ide :)

Tsobi 04-29-2008 14:39

A filmet még én sem láttam,de a játék nagyon szórakoztató. Kicsit brutál,de bejön :)

Pepa 05-01-2008 21:10

V, mint vérbosszú

Én két dologban hiszek ezen a világon: fogadd el azt, amin úgy se tudsz változtatni és ne tűzz ki magad elé olyan célt, amit egyedül nem tudsz megvalósítani. Ez a film mind a kettőt alapjaiban rengeti meg.

Dr Rozi rendel 05-05-2008 09:18

B]Színes fátyol [/b](The Painted Veil) Edward Nortonnal, Naomi Watts-al a főszerepben. Olyan emberkéknek ajánlom, akik szeretik az érzelmekben gazdag filmeket, ráadásul az olyanokat, amelyikben a főhős jellembeli fejlődésen megy át... Jó film :)

Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk...
Nekem tetszett a film :)

Örökké tudni fogom mit tettél...
Felejthető film...

Tsobi 05-05-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 173117)
Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk...
Nekem tetszett a film :)

Én is nemrég láttam,nagyon jó!

J.Ati 05-07-2008 03:50

Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:)

SImOne:
Quote:

A rendező Viktor Taransky (Al Pacino) nagy gondban van: filmjének főszereplőnője egy szép napon hisztérikus rohamot kap, és faképnél hagyja a rendezőt. Taranskynak nagyon gyorsan találnia kell egy másik színésznőt, akivel be tudja fejezni filmjét. Ekkor bejelentkezik S1m0ne. Gyönyörű és tehetséges - ő a tökéletes színésznő. Csak egy a bökkenő: valójában nem létezik. A hölgy egy számítógépes program plusz egy nagy adag lelemény és fantázia.
Míg S1m0ne egyik pillanatról a másikra Hollywood ünnepelt üdvöskéje lesz, a rendezőnek mindent el kell követnie annak érdekében, hogy titka ki ne tudódjon. A virtuális sztár azonban megállíthatatlan: énekesnői karrierbe kezd és rövidesen az egész világ a lábai előtt hever. Paparazzik, újságírók, és rajongók üldözik, de eljön a pillanat, amikor már Taransky sem bírja tovább...

Phoenix 05-07-2008 20:13

Na én csak felsorolást írok, ha lesz időm, akkor kifejtem majd :)
Interjú a Vámpírral (1994)
Top Gun (1986)
Hajó a vége (200x)
Ironman (2008)
És ami még hátravan: Ben Hur (1959)

Hugi 05-08-2008 14:01

hah....

Kell 15 beirást prudukálnom, hogy az LF-hez hozzá tudjam rakni a linket.....:(

Szoval tegnap megnéztem a Lecsot, ami egy aranyos mese, de nem ép uj film....
Igaz a francia lecso semmiben sem hasonlít a magyar lecsohoz, de hát ez van, ök esznek csigát, mi meg nem.....

All times are GMT +1. The time now is 05:52.