![]() |
Quote:
|
Quote:
Egyszer kibírnád,hogy megnézed:) A játékot viszont nem ismerem. |
Quote:
Úgy tudom, a játékból csinálták a filmet... az volt az alapötlet.... volt már ilyen... (DOOM) Sok osztályon aluli filmet láttam mostanában, nagyrészének a címére sem emlékszem... Ezért be sem írom ide :) |
A filmet még én sem láttam,de a játék nagyon szórakoztató. Kicsit brutál,de bejön :)
|
V, mint vérbosszú
Én két dologban hiszek ezen a világon: fogadd el azt, amin úgy se tudsz változtatni és ne tűzz ki magad elé olyan célt, amit egyedül nem tudsz megvalósítani. Ez a film mind a kettőt alapjaiban rengeti meg. |
B]Színes fátyol [/b](The Painted Veil) Edward Nortonnal, Naomi Watts-al a főszerepben. Olyan emberkéknek ajánlom, akik szeretik az érzelmekben gazdag filmeket, ráadásul az olyanokat, amelyikben a főhős jellembeli fejlődésen megy át... Jó film :)
Vadon foglyai(The edge) Alec Baldwin , és a jó öreg : Anthoni Hopkins főszereplésével. Egy szerelmi háromszög elég érdekes lezárása... nagyon röviden ennyi a tartalom... Bővebben? Egy milliomos gyönyörű fiatal feleséggel , annak egy sármos munkatársa fotózásra érkezik a gyönyörű, de nem a XXI. század emberének való hegyvidékre... az indiánok földjére... Ott aztán megpróbáltatások sora vár rájuk... Nekem tetszett a film :) Örökké tudni fogom mit tettél... Felejthető film... |
Quote:
|
Ezt a filmet néztem meg most!
Nem mostani,de jó volt:) SImOne: Quote:
|
Na én csak felsorolást írok, ha lesz időm, akkor kifejtem majd :)
Interjú a Vámpírral (1994) Top Gun (1986) Hajó a vége (200x) Ironman (2008) És ami még hátravan: Ben Hur (1959) |
hah....
Kell 15 beirást prudukálnom, hogy az LF-hez hozzá tudjam rakni a linket.....:( Szoval tegnap megnéztem a Lecsot, ami egy aranyos mese, de nem ép uj film.... Igaz a francia lecso semmiben sem hasonlít a magyar lecsohoz, de hát ez van, ök esznek csigát, mi meg nem..... |
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |