![]() |
Quote:
|
A fokozás korlátozásában nem szabad gondolkozni, mert a betegségen kívül még előfordulhat pár eset, amikor szükséged lehet rá.
Én a korlátozással sem értek egyet, vagy maradjon így, vagy állítsuk vissza az eredeti állapotot. A jelenlegi szabályozástól sem félek. Nem hiszem, hogy olyan szörnyűséges károkat okozna, mint amiket leírtak. Sőt számomra úgy tűnik, hogy első sorban ezek a veszélyek a 2/B-re és a 3/G-re vonatkoznak. Bár nem értem, hogy ha már valaki felvitt ennyi egységet az miért ne vinné tovább is őket. |
lassan eljutunk oda, hogy megint csak szinte olyanok szólnak ehhez a megbeszélés topichoz, akiknek gőze sincs a dologhoz.
pár megjegyzést , ami egyébként totál egyértelműnek kéne, hogy legyen azért még teszek, aztán megvárom amíg szólnak hozzá hozzáértők is. - bár sokaknak ez nem tűnt fel, az országban csak 4,294 milliárd fér el, ami durván 300 000 egység, azaz ha elakarja adni az egységeit az ország, milyen rohadt gazdag lesz, ha elad egyszerre 5 millió egységet. :confused::confused: - az egység többnyire nem eladásra kell az A ban,nem is értem aki ennyire nem érti, minek szól hozzá. - az az elenyésző része az egységeknek, ami tényleg eladásra jut, az nem dönti romba a katona piacot. - ha valaki még is eladásra újrázgatna be 5 milió varázslót, akkor mit venne a pénzből? ( akkor se feledjük, hogy ha nem akar csorogni 4,2 milliárdosával teheti csak ki) - a tekercset hozzátok példának, hogy a piacon mi lett vele. próbálom megértetni veletek, hogy a tekeccsel nem lehet támadni, nem lehet fedezni, nem lehet odafokozni, nem lehet elfokozni, nem lehet hirtelen eladni és végezetül egy klánnak vagy szövinek egyszerre max 1 millióra van szüksége belőle összesen, ezért a piaci értéke akár lehet 15 000 is, vagy 300, szinte senkit nem fog érinteni. - a gazdagság nem a készpénztől függ, mert annak szűk keretei vannak, hanem a tartalékokban. Aki azt írja, hogy csak akkor gazdagabb egy ország, ha el is adta az egységeit, inkább a kezdők topicot olvassa át jó alaposan. - aki azt hiszi, hogy ezek a lehetőség a B-t és a G-t érintenék igazából, az nem tudja melyik csoport a játék teteje, ahová elvileg a legtöbb ország tartalékol, és próbál javakat feljuttatni. és írok azért Fegyának is: :D Fegya, ha a lefokozást megtiltjuk , lentebbi szinteken nem lehet majd kevés tanyás országokkal lépni, egység veszteség nélkül. |
Quote:
A többiben is igazad van, de azokat eddig is így láttam. :) |
Quote:
ott ugyanazt a célt szolgálja sok helyen mint a teki: a vagyont tárolják benne emberek. Innentől sztem jogosan lehet párhuzamot vonni vele, ami igaz is az A-n kivüli müködő katipiacokra. Ahogy az is hogy ott a készpénztől is erősen függ a gazdaság. ha kevés kp, nincs forgalom, ha nincs forgalom kevés a haszon. És lentebb gyakran elkell adnod az árúd, hogy áttud emelni csoportokon, pl tekercsként vagy rúnaként, vagyis ott komoly szerepe van az értékének is. A tekercsel még azért sincs igazad, mert a tekercsek egy ideje már úgy üzemelnek,mint a részvények. Jóval nagyobb forgalmak vannak a teki piacon, mint amennyit a tekik pótlása megkivánna. |
Quote:
- mint írtam ez a játék célja, hogy ott minél előbbre juss, illetve minél jobban bebiztosítsd a helyed az A-s országoddal, hogy a többivel tudj forogni. - b ben esetleg azért újrázik valaki, mert ő nem lép fel Aba, hanem szövitársának adja át a vagyont, aki majd felviszi. - lentebbi szinteken jóval kevesebb egységet tudsz összegyűjteni, aminek a leújrázása taktikai hiba. aki ezt az újrázást az egységekkel megtudja csinálni, nem lesz olyan hülye, hogy 600 hekin újrázgasson. - a tekikkel meg azért van igazam, mert azért üzemelnek részvényként, mert csak abba, vagy rúnába tudták tenni eddíg a pénzüket. pont ez igazolja azt, hogy néha felveszik az olcsó tekercseket, mert abban tárolják a pénzüket. az igazán jó játékosok többet nem fognak a tekercsre nézni , csak az egységekre. el kén egondolkozni azon, vajon ezeket te miért nem érted,vagy miért nem akarod megérteni. de segítek neked, vajon 600 hekis országban elféeő egységeket érdemes inkább leújrázni, vagy 2400 hekis országban lévőt? akkor melyik piacra, melyik csoportra fognak igazán kihatni a következmények? olvassd végig az összes beírást, és mutass egy komolyabb játékos beírását, akárkiét, aki azt állítja, hogy ez a lehetőség az alsó szintek piacát teszi tönkre majd. ( remélem nem a saját hszed idézed majd be :D:D:D) |
Ákos,ha végig olvasod amit irtam, 1 szó sem volt benne az újrázásról,csak szimpla katifelvitelről,úgyhogy nem értem mit kavarsz ide. egyszerüen arról van szó hogy aza 3-4ori aki nem tekiben fogja vinni a cuccot szépen elhordja a piacról a cuccot. mellesleg nem A-ban fog 4x újrázni az aki 1évet irt lent tekit, hanem szintenként egyszer, mert fentebb ő már nem termel (vagyonod legyen mondjuk 1, A-ban az újrák után 5xöse lesz a pénzed, szintenként újrázva 16xosoa lesz...) persze katinál ez nem így van, de sanszosnak tartom, hogy legalább a katin kivüli vagyona miatt legalább 1x újrázik A-B elött, mert lentről nem csak katikat fog hozni...
|
Quote:
OFF másrészt szerintem az okos klánok nem így csinálják. pl, nálunk 1 ori fog lefordulni a közeljövőben, és jön fel B ből A ba. ennek az országnak meg kell hogy legyen az összes újrázása, ha újrázgatni akarna, mert így keres a legtöbbet. ugyanis B ben a többi tag, ( max 9 ) bele pakolhatja az összes addíg termelt vagyonát ebbe az egybe, és az újrázgatja le majd A ban. Akárhogy is számolom, ez ha egy ország 1 vagyont termel, ez 41 egységnyi vagyon. és nincs benne, hogy a többi ország újrázgathatott közben, mert azok nem lépnek A ba, de amelyik A ba lép, azzal sehol máshol sem újrázgattak, mert B ben lesz mocskosul gazdaggá pakolva. ON ahogy nő a hektár szám, ahogy jössz felflé, úgy tudsz még több egységet cipelni. 4 szinten át cipelgetni az egységeket ezzel amódszerrel, elég körülményes, és kockázatos is. még mindíg azt mondom, hogy ez csak a B-t és az A-t érintené igazából, mert ott lehet nagyon sok egységet tenni az országokba, és lentebb nincs is olyan sok kp hogy kivegyék a piacot, vagy ha ki is veszi, amint kikerül az egység vissza a piacra, már csorog is az illető, mert veszi meg mindenki a piacról. még mindíg nem hiszem, ha egy csoportban kevés az egység , és így az ára 50 000 arany, van olyan igen tapasztalt játékos, aki 50 000 ért abba fektetné a pénzét, és felcipelné az összes egységet a piacról, 24 órázva, majd 3-4 napot eltöltve összepakolással, vállalva azt a kockázatot, hogy amint kikerül a piacra be is veszik, és csorog vele. ketten teljesen mást godnolunk. melyikben van a hiba? |
Azert mert 2x irtad le, meg nem volt 2x meggyozobb... :D:D:D:D:D:D :p
|
egy kérdésem lenne, mért csak arról az esetről beszélünk amikor vki a maxot akarja felvinni? :O
ha kevesebbet visz fel vki akkor nem kell 24 órát töltenie a gépnél , vagy tévedek? :confused: Akkor máris több játékosról beszélhetünk aki vmennyi egységet fel fog cipelni és ez a sok kicsi sokra megy esete lenne... És ebben az esetben a túl csordulástól se kell tartaniuk, ugyanakkor diverzifikáltabb a portfoliojuk, ergo nemcsak a teki piactól és a kapcsolataiktól aktuális likviditásától függ a tartalékuk és likviditásuk... - Remy javaslatát támogatnám elég kedvező! -A betegség meg ne maradjon meg, aki kénytelen gyorsan lépni akár betegen is az sztem elég sokat veszít ahoz h a betegséggel küzdjön a következő szinten--- ez nem egy akkora bug, vagy hézag a játékban , nem is tekintettem annak sose... |
All times are GMT +1. The time now is 06:58. |