![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csabi, én most anarchban játszom, de azért ne felejtsük el, hogy ez nem mindig volt/van így. Normálban sem indítok olyan elfet, ami nem is jó vari, nem is jó hadi, és nem is jó toli. Egy ilyen átlagos, semmire sem jó ország mindegy hogy hol van, azon kívül, hogy a full kezdőktől ellopkodod a napi betevőt, nem jó semmire... Vagy full hadizzon egy elf, vagy legyen atomtolvaj. Vagy próbálja meg a kettőt egyszerre csinálni. De a sokvari + kevéstoli + kevéshadi = maxikaki. Így egy egyenletben összefoglalva... :D |
Quote:
nálam egy elf hadi az egy kocsmánál és 55-60% barakknál és tf-nél kezdődik :D |
Quote:
Elf meg hadinak? Elf inkább védekezésre jó, és a fenti ori teljesen jó védekezésre, mind emellett jól tud lopkodni is és még látja is a környékét. Ha meg látok egy zsíros falatot, akkor simán át lehet építeni úgy, hogy megfoghassam.... |
Arról nem is beszélve, hogy az über jó feles 50% kocsmával mehet szabira, ha szembe jön egy túlélő de akár még egy tudós óriás is. Ha esetleg még egy feles is társul az óriáshoz, akkor jó eséllyel tekid se marad.
Ezzel veled ellentétben nem fikázni akartam, csak ismét rávilágítani arra, hogy tökéletesen, mindenki ellen és minden stratégia ellen védett orit NEM lehet csinálni. Mint ahogy azt említettem már párszor. Amúgy meg egy védekezésre ítélt elfből sokkal jobbat nem tudsz kihozni... így nagyjából minden ellen védve van, ha viszont te 50% kocsmával vinnéd az elfet is, hát nem sokáig állnál meg már egy közepesebb szövi előtt se. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |