Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Szerintetek mikor lesz meg a 500 000. ország? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2395)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137857)
Ezt lehetőleg ne állítsd be ip címnek... :D

Az azért volt, mert bemásoltam a képet ide úgy, hogy nem voltak kitakarva bizonyos adatok. :D És gyorsan rámentem, hogy 'Edit post', és hirtelen ez jutott eszembe :D

gabor00 11-26-2007 20:58

nálad az a PPP adapter gondoskodik a netrol és ha azt át tudnád állitani akor biztos nem lenne neted ezek szerint a hálokarid kulon áll attol vagy nemtom.
nálam 2halokar is van a gépben mégsem muxik egyikrol sem.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137858)
nos probálgattam de nálam nem megy ha átirom. megtagad a szolgáltato.
ennyi arrol hogy részben nekem is igazam van.
ezek szerint szolgáltato válogatja.

A VIP-et nem kérem , ha ilyen szolgáltatód van, akkor inkább tartsd meg, jól jön az majd neked :):):)

A szolgáltató nevét leírnád ide? Holnap felhívom őket a céges telómról, és megkérdezem tőlük... (Hozzáteszem, ilyen nem létezhetne, mivel nem szabhatják me, hogy a szabadon választható IP-k közül te melyiket viszed el... Ez a szolgáltató még azért létezik, mert még senki nem perelte be emiatt..... Ilyen nincs!! Ez jóformán törvénytelen, hisz korlátoznak a felhasználói szabadságobdan! Márpedig ez garantálom, hogy nincs benne a szerződésedben!)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 21:00

hozzáteszem, ha 2 hálókártyáról sem megy, akkor nálad valami nagyon durván el van ....va.

Lehet hülye kérdés lesz, de nem a hálózati hídnál buherálsz? Mert egyszerűen ezt én képtelen vagyok elhinni , hogy egy külső szolgáltató lekorlátozza a belső IP-det... ne is haragudjon meg senki, de köpni nyelni nem tudok. Ez képtelenség.

Csokibácsi 11-26-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137861)
nálad az a PPP adapter gondoskodik a netrol és ha azt át tudnád állitani akor biztos nem lenne neted ezek szerint a hálokarid kulon áll attol vagy nemtom.
nálam 2halokar is van a gépben mégsem muxik egyikrol sem.

A modem azonos subneten legyen a hálókártyával.

Ati 11-26-2007 21:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137863)
Márpedig ez garantálom, hogy nincs benne a szerződésedben!)

Láttam én már érdekes szerződéseket... :) Bár azok a szemközti irodaházból utp kábelen áthúzott netek voltak... :)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 21:02

Lassan azt kell hinnem, északkelet albániából nyomulsz :D
Na én most elmegyek aludni... Ezt ki kell pihennem, ez most durván megfeküdte a gyomrom. Ez betette a kulcsot...

*tátott szájjal elképedve bandukol el a gép mellől*

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 21:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137866)
Láttam én már érdekes szerződéseket... :) Bár azok a szemközti irodaházból utp kábelen áthúzott netek voltak... :)

A legjobb húzásunk az volt, amikor a Robi barátommal 2 ház ablakán keresztül kötöttük hálóba a gépünket. 20 méter koax kábel.
Átviteli sebesség... Szerinted?... :D:D:D:D (Igaz, az lan volt, nem net, de akkor is nevetségesen nézett ki.) :D

gabor00 11-26-2007 21:05

nálam nem enged variálni az ip-ken mind2 karinál probáltam. ha kapok ipt azon nem változtathatok 6oránként ha nem vagyok kapcs velük ujat kapok. amugy a cime ők amugy is egy tré cég de ez van itt monopol helyzetben és igy korlátoznak, sajna.
a vip-el kapcs most akkor mit csináljak küldjem vagy ne fogadtunk nálad az adu küldjem vagy ne. te döntessz.

a pr.hu lemaradt pedig azt is kuldtem.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 21:06

Egyébként kitől lehet itt netet venni Magyarországon?
T-com, PanTel, Invitel, DravaNet, .. ?? Biztos van még pár szolgáltató... Mindegy. Eközül a 4 közül egyiknél sem hallottam még ilyesmiről, hogy a belső IP-t korlátozgatták volna.. :S

Na de én most tényleg L.
Sziasztok, holnap frissen átolvasom a dolgokat. Ez most lesokkolt valóban. ::S:D

All times are GMT +1. The time now is 02:01.