![]() |
Quote:
|
nálad az a PPP adapter gondoskodik a netrol és ha azt át tudnád állitani akor biztos nem lenne neted ezek szerint a hálokarid kulon áll attol vagy nemtom.
nálam 2halokar is van a gépben mégsem muxik egyikrol sem. |
Quote:
A szolgáltató nevét leírnád ide? Holnap felhívom őket a céges telómról, és megkérdezem tőlük... (Hozzáteszem, ilyen nem létezhetne, mivel nem szabhatják me, hogy a szabadon választható IP-k közül te melyiket viszed el... Ez a szolgáltató még azért létezik, mert még senki nem perelte be emiatt..... Ilyen nincs!! Ez jóformán törvénytelen, hisz korlátoznak a felhasználói szabadságobdan! Márpedig ez garantálom, hogy nincs benne a szerződésedben!) |
hozzáteszem, ha 2 hálókártyáról sem megy, akkor nálad valami nagyon durván el van ....va.
Lehet hülye kérdés lesz, de nem a hálózati hídnál buherálsz? Mert egyszerűen ezt én képtelen vagyok elhinni , hogy egy külső szolgáltató lekorlátozza a belső IP-det... ne is haragudjon meg senki, de köpni nyelni nem tudok. Ez képtelenség. |
Quote:
|
Quote:
|
Lassan azt kell hinnem, északkelet albániából nyomulsz :D
Na én most elmegyek aludni... Ezt ki kell pihennem, ez most durván megfeküdte a gyomrom. Ez betette a kulcsot... *tátott szájjal elképedve bandukol el a gép mellől* |
Quote:
Átviteli sebesség... Szerinted?... :D:D:D:D (Igaz, az lan volt, nem net, de akkor is nevetségesen nézett ki.) :D |
nálam nem enged variálni az ip-ken mind2 karinál probáltam. ha kapok ipt azon nem változtathatok 6oránként ha nem vagyok kapcs velük ujat kapok. amugy a cime ők amugy is egy tré cég de ez van itt monopol helyzetben és igy korlátoznak, sajna.
a vip-el kapcs most akkor mit csináljak küldjem vagy ne fogadtunk nálad az adu küldjem vagy ne. te döntessz. a pr.hu lemaradt pedig azt is kuldtem. |
Egyébként kitől lehet itt netet venni Magyarországon?
T-com, PanTel, Invitel, DravaNet, .. ?? Biztos van még pár szolgáltató... Mindegy. Eközül a 4 közül egyiknél sem hallottam még ilyesmiről, hogy a belső IP-t korlátozgatták volna.. :S Na de én most tényleg L. Sziasztok, holnap frissen átolvasom a dolgokat. Ez most lesokkolt valóban. ::S:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |