![]() |
Quote:
Szerintem... nem is tudom mi kene... Egyetertes ugyse lesz :) |
Quote:
Amúgy én az ötlet által reálisabbnak tartom azt, hogy könnyebben lesz behozható a top 2klán, mint hogy végképp elszeparálodjanak. azért sztem az Ovi és 1-2 környező klán rendelkezik akkora háttérrel,hogy megtudjanak szivatni 1-1 kiválló nagy orit, és ők nyerjenek. |
azért szeretem ezt a témát, mert bár néha fogom a fejem, de annyiszor szerepel az óvoda klánnév, mintha hatalmas klánütést csináltunk volna és mindenki gratulál, köszönjük :)
|
Quote:
|
Quote:
Na de ne offoljuk szet a temat! :) |
Quote:
Egy 80k pontos orit televenni sereggel mióta kell közel max kp? Mégha átépítést is ideszámítasz? Ehh... Most majd én is elkezdem fogni a fejem mint Grabi:) |
Quote:
azt mondtam, hogy nem mind1 hogy 80k pontot fokozni kell, vagy bevenni 1 friss orit. attól pedig hogy van közel klán még nem jelenti azt, hogy azt tudják/érdemes is ütni . |
Quote:
Mythnek volt egyszer 78% barakkja talán, amikor régen egy elf bunkert törtünk fel, de többre nem emlékszem. Nem kell félni az ilyen országtól, mert nagyon szűk keretek között tud eredményes lenni. Fokozás nélkül, azaz katonapiac nélkül mind támadásra, mind védelemre alkalmatlan. Távolozni se nagyon tud. Hadi akcióban nincs a listában lefelé mozdulási lehetősége, sőt felfelé kell mozdulnia. Ezeket a lehetőségeket azonban ki kell tudni használni, de ez már játéktechnika. Kérdezd Arwylt, neki sikerült annó az Ovoda ellen emiatt taktikai előnyt szereznie, ha jól emlékszem. Pénz kell, de ennek megteremtése is a játék része. Fent könnyebb ez tény. Lent se nehéz, de tovább tart. Quote:
|
Nemigazán értem minek keverik ide a nagy orik a "tudásukat".Az hogy fennt senkitől sem zavartatva vagyon termelnek meg kockulnak ahogy a csövin kifér(körönként 2 távol) nem hívom tudásnak.Az a tudás ahogy oda felmentetek kláncsatákkal (kivétel aki anno felfedezett mert akkor még lehetett).Itt nem erről van szó és a sírás stb helyett bele lehet képzelni magatokat mások helyébe is!
|
OFF
Quote:
OFFoff |
All times are GMT +1. The time now is 02:07. |