Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A elf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2223)

Remedy 03-13-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205454)
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják. :)

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.

Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack? :) En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban... :)

2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.) :)

Kutyuleee 03-14-2009 00:51

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 205220)
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.

Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.

(Xepi is irta, de látom elment a figyelmed felette: egy elf tudóssal kb 85-90-es gabona ár felett, már többet keresel mint a bankkokal a kereskedővel, emellett nem vagy kitéve a piaci áringadózásnak kajában... )

nem akarlak bántani de ha zavar hogy 100hekit haladsz 2hetenként, akkor miért azt csinálod? elf tudóssal 1fős klánban ha tartasz 25% tanyát, akkor 100as gabona árral keresel körönként 3,5milkát 2400hekin, úgyhogy bent van minden. gondolom a sereget benttartod így azzal együtt számolva... pár hét tamagocsizással meglehet termelni szép kis summát. szépen veszel pacikat és kinttartod őket a piacon, aztán ha tudsz gépnél lenni, akkor beépitesz 70%barakkot ütsz 2-3at klánban és visszaépülsz tanyásra megint... tudóssal már lehet ütni szépen elfel is, nem beszélve arról, hogy nem kevés az a +5% védelem... így nem 100hekit haladsz majd hetenként (főleg,hogy ha elfogy a kedvezményesed még ritkábban telik fedezésre), hanem a havonta megtermelt 2-3yardból üthetsz 5-600hekit. izgalmasabb és hasznosabb módszer:) egyedül az eleje unalmasabb amikor csk termelsz hetekig amig meg lesz a szükséges paci a piacon és a max pénz... 1fős klánban egyéniben nem nagyon fognak bántani a sok fős klánok, a kicsik, meg általában vagy betonelfek, vagy orkok, akik meg inkább klánban ütnek. utobbiakat eltudod kerülni a klánlistában, mert árulkodó a hírnevük. ha ilyen mellé kerülsz elfedezel, a kedvezményesedből:P nem 1 elfet ismerek aki így kúszott fel:)

vityu 03-14-2009 02:53

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205454)
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják. :)

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.

Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.

Princ 03-14-2009 07:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 205464)
Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack? :) En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban... :)

:)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 205464)
2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.) :)

Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta. :D Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205466)
Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.

Csak saccoltam hogy hány körre mehetnek ott föl a varázslatok 6%-kal, de sztm ez bőven elég. Mi a szerepe a több templomnak?

Barakkból az elfek akkor szoktak sokkal többet építeni mint toronyból, ha támadni is akarnak. Legalább visszatámadni. Erre szántad a termelő elfjét?

sutike31005 03-14-2009 08:25

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205476)

Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta. :D Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?

a srác csak %-okat kért de lehet csak átsiklottam valami felett meg hogy írjam le mibe mennyi katona fér.. :)

egyébként meg tök egyértelmű :D:D:D amibe katona fér az gondolom a barakk ( ez hány k? ) ami mellette van az lehet a torony, hisz mindenki párba állítja.. az 1 darab az kevés raktárból ezt mondhattad volna.. a 1,5% szazalek az a 30 darab bank 2 k-n :) amibe nem fer katona mert vari meg toli fer az meg a kocsma es templom.. öö maradt a 20 % az meg egyertelmu akkor, hogy a haz :PP az a sok % os meg szerintem tuti a tanya akar lenni :P szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost

Pepa 03-14-2009 08:38

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 205478)
szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost

A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?

szoviet t56 03-14-2009 10:10

köszönöm a segítséget, remélem most betesznek mert eddig amit írtam 3 üzenetett nem tették be
vannak még segíteni akaró emberek

Remedy 03-14-2009 12:53

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205476)

Ja, nem. Csak ugy hajnaltajt azt hirtelen nem fogtam, hogy a Tied is a "hulye kerdesre hulye valasz" kategoria. :)

Xeper 03-14-2009 12:55

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 205480)
A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?

Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk :)

Pepa 03-14-2009 14:55

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 205489)
Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk :)

Nem kettőt, Illetve kérdezni csak egyet, azt, hogy egy termelő beton elfnek minek vándor személyiség. Egy olyan orinál nálam a következő lenne a sorrend: tudós-gazdálkodó-kereskedő-varázsló-túlélő-vándor, harcos, tábornok, tolvaj.

All times are GMT +1. The time now is 19:05.