![]() |
Quote:
de össze se lehet hasonlítani egy lefőzött kávéval. :D |
Quote:
A Szaharában a forró tea ivása mellett a természetes anyagokból álló, réteges öltözet is bevett szokás. Úgy vagyok vele, hogy ha a sivatagban bejön, akkor azért Magyarországon is elviselhető vele a hőmérséklet. Az öltözködést még nem próbáltam, de a forró tea, forró leves stb ivást próbáltam. Az beválik, tényleg, nem csak mese. Ahogy Goldy is írta, a test belső hőmérséklete ezáltal megnő, így nem lesz akkora kontraszt a belső és a külső hőmérséklet között, ezért elviselhetőbbnek tűnik a nagymeleg is. Mellesleg rengeteg folyadékot vihetünk be ezáltal a szervezetünkbe, ami hasznos. |
Quote:
|
Quote:
A sálat azt még csak-csak elfogadom, hogy a nyak nem ég le tőle, és amiatt lehet hasznos. Bár biztos vagyok benne, hogy erre is vannak jobb megoldások. |
Ati ne az ittenni hagyományos téli rucikban gondolkozz amelyek ráadásul jó sötétszínben is készülnek :P
Lényeg igyál jó sokat lehetőleg nem koffein és alkohol tartalmút |
Quote:
|
Jó, a télikabát és a sál idiotizmusra utal. :D
Én nem erre gondoltam konkrétan, hanem pl selyemkendő a nyakba, és réteges vászon/lenvászon öltözet. Pl egy gyapjóatléta+vászoning sokkal jobb kombináció, mint egy zárt póló. sokkal jobban véd a napsugaraktól, de szellőzik, így a bőr mindig maximális árnyékban van, és mellette az izzadással hűteni tudod magad. |
Quote:
|
Mit csináljunk,ha nagyon meleg van?
kapcsoljuk le a fűtést, és üljünk ki a hóba:) |
Ha nagyon meleg van, akkor ne legyenek fölösleges gondolataink, pélául: Most kimegyek a budakalászi Corába Coca-t venni
|
All times are GMT +1. The time now is 05:02. |