Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hódító Kézikönyv (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=59)
-   -   31. Aktuális állapot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2123)

Valezius 04-22-2008 12:33

Az 58. oldalon kéretik javítani a nevem, ha már mindenképp oda kellett írni :o

A 109. oldalon van egy fórumon használt smile. Nekem jobban tetszene, ha ez se lógna ki a sorból :)

113. oldal: kimaradt egy V betű.
A Hódítóban nagyon szigorúan esszük a kulturált játékot

116.
Ezen a listán most csak azok szerepelnek, akik a játékbeli elérhetőségeiket megadták. Tehát szerintem ez a megfogalmazás nem az igazi.

Quote:

Most pedig egy rövid lista azokról, akik a fenti anyag összeállításában segédkeztek. Mindannyiukat megtalálhatod a Hódító fórumán, néhányan pedig a játékbeli elérhetőségüket is megadták.

És még valami: ugye lesz olyan változat, amit fekete-fehérben lehet kinyomtatni?

Ati 04-22-2008 13:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171066)
Az 58. oldalon kéretik javítani a nevem, ha már mindenképp oda kellett írni :o

Teljesen opcionális, ha nem szeretnéd, hogy oda legyen írva, akkor nem lesz sehova se odaírva. :)

Valezius 04-22-2008 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171095)
Teljesen opcionális, ha nem szeretnéd, hogy oda legyen írva, akkor nem lesz sehova se odaírva. :)

Ezt úgy kell érteni, hogy amit írtam, az benne marad és akkor a nevem eltűnhet onnan? Mert az jó lenne :)

Ati 04-22-2008 14:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171098)
Ezt úgy kell érteni, hogy amit írtam, az benne marad és akkor a nevem eltűnhet onnan? Mert az jó lenne :)

Ha ezt szeretnéd, akkor lehet így, persze. Csak ezt erősítsd meg. Nagyon. :) (És szerintem butaság. ;))

Redback 04-22-2008 20:27

Hol tartunk a hetes verzióval?

Ati 04-22-2008 20:38

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 171180)
Hol tartunk a hetes verzióval?

Ez a téma a kézikönyvről szól, kéretik nem szétoffolni. Köszönöm.

vityu 04-22-2008 22:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171039)
Még jó, hogy kettőnk közül legalább egyvalaki tud számolni :p

Ha élőhalottra váltasz, és 150helyett 100egységed marad, az 33%-kal kevesebb, és nem 50-nel...

jól van, mondtam, hogy fáradt vagyok! :) (Voltam) Beismerem az igazad! :D

Valezius 04-23-2008 06:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171119)
Ha ezt szeretnéd, akkor lehet így, persze. Csak ezt erősítsd meg. Nagyon. :) (És szerintem butaság. ;))

Nagyon hülyén néznmi ki a könyv valóban, úgyhogy erre való tekintettel nem erősítem meg :)

Ati 04-23-2008 08:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171066)
És még valami: ugye lesz olyan változat, amit fekete-fehérben lehet kinyomtatni?

Minden változat olyan. A nyomtatót (ha színes) úgy állítsd be, hogy fekete-fehérben nyomtasson, és máris fekete-fehér lesz.

Ha a háttérre gondolsz, akkor attól nyomtatva is teljesen jól olvasható a szöveg.

Valezius 04-23-2008 14:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 171232)
Minden változat olyan. A nyomtatót (ha színes) úgy állítsd be, hogy fekete-fehérben nyomtasson, és máris fekete-fehér lesz.

Ha a háttérre gondolsz, akkor attól nyomtatva is teljesen jól olvasható a szöveg.

Jó, de nekem nagyon nem lenne mindegy, hogy most fehér háttérre nyomtatok fekete betűket, vagy fölöslegesen ott van mögötte valami szürke is.

Persze át lehet másolni az egészet wordbe, de lehet, hogy ehelyett sokan inkább hagyják a kézikönyvet, és nem szórakoznak vele.

All times are GMT +1. The time now is 00:04.