![]() |
Kezdelek unni...
Quote:
Az még ok, hogy kidobsz innen, mert nem tetszik bennem valami.(pikkelsz rám, de sajnos TE is csak ember vagy, tehát tökéletlen) Még azt is elfogadom, hogy a játékból kidobsz, mert a tied. Nade miért állítasz rólam valótlan dolgokat??? Hol multiztam??? Még egyetlen netes játékban sem multiztam soha, pedig civezek már egy idelye, és ott minden második ori multis(hála a tulajdonos hanyagságának...). De hogy a FÓRUMON??? Magyarázd már el, hogy lehet itt multizni. És hogy SZERINTED nem idevaló vagyok??? Már megint ez a személyeskedés... Te beteg vagy, ember! UI: Tudom, hogy ezért kidobás jár. És? Megint szegény Ati ellen beszéltem. Sajnos megadatott az a lehetőségem hogy anyi orit idítsak amenyit akarok. Anyi ip-ről ahányról akarom. Annyi e-mail-ről ahányról akarom. Tehát most kidobsz? Tedd. Még találkozunk... :p |
Quote:
|
Quote:
Quote:
1. Y - anarchista 2. V - normal 3. Y - anarchista 4. Y - anarchista Cece vagy Remedy zéróstartos megoldásai miért nem feleltek meg? |
ugye?
olvasgattam ezt a topikt, és összezavarodtam:o
normál csop minden szintjén lehet 1 db országom, ugye? (összekapcsolva psze) ui.:ez biztos kiderül a súgóból mivel nem minden második kérdés ez, de ez a gyengeelméűség első jele nálam...remélem az utolsó is, de sajnos szkeptikus vagyok:D |
Quote:
Az 5. szinet CSAK 1 lehet, a többin lehet akár több is más más csoportokban, természetesen összekötve. Az anarchista csopiban lehet ahányat csak akarsz. |
[quote=Cece;65570]Majdnem :)...QUOTE]
kössz:) |
Megj: az idézeteket viszont nem lehet hamisítani, megmásítani:D
|
Quote:
|
Quote:
megcsináltam, a z új orimat az 5. szintre, és összeis kapcsoltam, viszon mikor be kellettvna lépnem a másik országomba, h ott is megtegyem nem sikerült belépni, ua orimat hozta be...szal vhol le van írva, h a rendszer a mailcímet, és a jelszót figyeli csak, vagy máshol lesza hiba, és egyre biztosabban elbutulok??:confused: |
jójójó...nemíroktöbbet ide...csak túl hamar próbálkoztam:p
|
All times are GMT +1. The time now is 14:43. |