![]()  | 

Skacok, kár ezeken a dolgokon filózni, mert "Jelen pillanatban nincs terítéken az ember változtatása."-by Ati :D 
	Bocs, Ati, nem cukkolni akarlak,de tényleg. Mindezek ellenére én támogatnám egy ilyesmi faj létrehozását.  | 

egy aprócska ötletem lenne a fajhoz  
	a "tükörvarázs" a gömböt (és a mágiafelderítést) is tükrözze kivétel, ha a támadó varázsereje ötszöröse az emberének lényegében egy "átüthető" fantomsereg, ami tükrözi az ártókat :) egy kis színt vinne a hódítóba és megérné választani a harcokban velük is kéne számolni, aminek hatására megjelenhetnek a varisabb és a tolisabb (félelf!!!) országok megbontaná a játék ~egyensúlyát , de szerintem jó irányba és nem utolsó sorban az ember játszhatóbb lenne  | 

Quote: 

Ha már van tükre, akkor legyen gömbölhető... A javaslatodat értelmetlennek látom... Amit utána írtál, azt meg nem is nagyon értem...  | 

egyebkent valamit kellene kezdeni az emberrel, mert eleg gyengus faj es a kezdok eloszeretettel valasztjak elso orszaguknak, meg el nem megy a kedvuk a jatektol. 
	 | 

Quote: 

| 

Ember az etalon, valóban kicsit lemaradt a többi faj mögött. Én is szívesen látnám, ha egy használhatóbb valamit kapnának sokan akik első fajként választják.  
	A fajivari módosítása az egyik lehetséges jó irány, de jobb lenne ha könnyebben lehetne nyitni a világra, nem csak elrejtőzni. Szóval infószerző mágiánál arra is kéne a bónusz amikor az ember gömböz mást. Föntebbi szinteken ettől még ugyanolyan használhatatlan maradna, ez még csak olyan módosítás ami meghagyná a státuszát a többi faj között, de kedvet csinálni alkalmasabb lenne mint a jelenlegi ember.  | 

Quote: 

| 

Ati, jelen pillanatban terítéken van az ember-faj módosítása? 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 04:08. |