![]() |
Quote:
HÁHÁHÁHHHÁÁ Már bocs:D A pontos szabályok megszegése most is szigorúan büntetendő. Aki megszegi repül anarchba. Ennél szigorúbb bünti nincs, hacsak Ati körbe nem járja a szabályszegőket, és még meg is pofozza őket:D A másik: csóró orikat nem éri meg sarcolni. A gazdag meg harcoljon a franc essen bele. Minek termeli a pénzt, ha nem akarja sose elkölteni? |
Nem kötelező sarcolni. A gazdag oriddal közölheted, hogy nem fizetsz, hanem szétvered a pofáját. :D Senki nem kényszerít senkit hadisarc fizetésre. Ez csak egy lehetőség lenne. Ahogy most van az a lehetőség, hogy kipakolsz neki a piacra valamit, majd ő ad neked MNT-t. Azzal a különbséggel, hogy ez most jelenleg normál csoportban szabálytalan.
|
Quote:
Ha most bekóstol üziben akkor jelenteni kell és nem fizetni.;) Szerintem nem kellene egy szabálytalan gyakorlatot úgymond szabályos keretek közé szorítani. Piszkos módon büntetni kellene most is. A kényszer onnantól már fennállna ha ez szabályos lenne. Akik eddig nem tették mert féltették az orijaikat az Anarchtól azok lehet,hogy most elkezdenék a "sarcolósdit". |
Srácok nem tartok jónak semmiféle átlagolást, egy mert erőforrás igényes, kettő mert nem hiszem, hogy az átlag tükrözhet egy pillanatnyi képet.
Egyik csoportban az orim lopott és fosztott egy nap alatt kb 2milliárdot, még ebben a hónapban volt. Rengeteg üres területem és barakk helyem volt. A könnyen jött pénz java része el is ment, majd jött egy háború ami felemésztette a tartalék többi részét, most gyakorlatilag csóro az orim. A háború első ütései után lehet hogy felajánlottam volna 500millió aranyat sarcként, cserébe a békéért, igen itt lehet azt mondani hogy mekkora nagy tamagocsis vagyok, de nem lett volna jobb nekem leadni az 500misit mikor láttam, hogy olyan ellenféllel állok szemben aki jól láthatóan lefedi a 24 kört naponta? Dehogynem. Más körülmányek közt meg bevállaltam volna a háborút, illetve így is be kellett vállalnom, mert most nincs hadi sarc. Ami a sarc összegét illeti, én javaslom hogy képletek meg számolás helyett gondolkodjunk szabályozott alsó és felső határértékben az összeget illetően és az érte járó mnt-t illetően is. Szerintem egyszerü, nem igényel exra erőforrásokat a szervertöl, és képben van a diplomácia, lehet alkudozni az ellenel. Új stratégiai elemként is felfogható szerintem a hadi sarc. |
A nagy arcos-harcosok,akiknek az össz veszteségük a háborúban az úton elhunyt meg a csatában elesett egységek irreálisan magas összeget kérhetnének alkudozással .. sztem valahogy így nézne ki: vagy idelöksz sarcként x M aranyat vagy tovább ütlegeljük kicsi s törékeny testedet!
Szerintem megfelelőbb lenne,hogy: -vagy a vesztes fél kínál fel egy x összeget a békéért cserébe; -vagy a rendszer kalkulál ki a 'Gee-féle' számok alapján egy összeget! -vagy .. |
Eszembe jutott valami ami megoldhatná a legfőbb bajom a sarccal
kapcsolatban. Ha nem normál MNT jönne létre a sarc kifizetése után,hanem egy speciális csak a vesztes fél által felbontható akkor az elmenne nekem. Mert ezzel ki lenne küszöbölve az állandó x körönkénti sarcolgatás. Nem lehetne a végtelenségig zsarolni senkit sem. És a sarcra ráálló országok is meggondolnák mikor,kit próbálnak fizetésre kényszeríteni. Persze ha a vesztes fél bontaná a pénzéért kapott spec MNT-t akkor mehetne minden alapállásból. Így akit egyszer megsarcoltattak az revansot vehet. |
Quote:
Ha a Gyula által javallott szintén spec. MNT-t könék meg,azzal kiküszöbölhető lenne a hasonló visszaélés. Hisz egy hónap alatt vígan végigmész a csopin és szintetlépsz,normálban kicsivel több. |
Quote:
Azt hiszem,hogy ha bármilyen formában lesz ebből valami akkor az az összes csoportra eggyöntetűen érvényes lesz. Gyors,Normál és a Lassú. Lassúban 1 hónap közel sem elég a lépéshez. Amit én írok,azzal kétséget kizáróan kiküszöbölhető a nagyüzemi "sarcolgatás". |
A nagy sracolgatásnak gátat szabna, ha sarcot kivetni pl csak 3 naponta 1* lehetne , és ugyanarra az orira 2 héten belül max 1* (ha felbontaná az MNT-t).
A számértéket pedig max kb 100 millában lehetne meghúzni, akármilyen nagy országról van szó. Így nagyon nehéz lenne visszaélni vele. A pontos képlet elég sokféle lehet, de simán lehetne kötni hektárhoz: pl heki/10 milla -->1000 hekin tetőzik. |
Quote:
Sokan lépnek 5-ből 350-450 heki között. Ha a követkető szinten egy erre ráállt szövi a fellépőket sarcolgatja akkor koponyánként még a heki/1 milla is jövedelmező üzletág lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 16:26. |