![]() |
Quote:
|
tegnap meghalt a windows-om.... még jó, hogy már megvolt az ubuntu teleptő pendrive.... :p egyenlőre nem igen találok semmit, még telepít egy rakat frissítést... meg az összes szavamat aláhúzza, gondolom angolra van állítva a helyesírásellenőrző... de nagyon rajta vagyok az állítgatáson... :)
|
esetleg kisegíthetnétek egy "programlistával", hogy Ti miket ajánlotok erre-arra... mert még az életbe nem használtam egyiket se.... :)
|
Quote:
|
Quote:
egyenlőre egy gnome commander (valami total commander féleség) telepítésével küszködök... azt írjak írjam be ezt meg azt, de mindegyikre hibát dob ki... :p hát szükségem lenne valami ilyesmikre: Total Commander uTorrent InfarView (a beépített képnézegető nem tetszik) ftp kliens notepad++ -hoz hasonló szerkesztő kmplayer - vagy valami jó filmnéző esetleg valami html, php programozási környezet (de a notepad++ -os cucc is elég) valami vírusírtó (szerintem dualboot-ban lesz a windows-zal aztán azt átnézhetném linux alól) De még nézegetem, hátha van valamelyiknek linuxos változata is, és akkor nem kell újat keresni. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Viszont az ubuntu 11.04es nagyon nem nyerte el a tetszésem, sehogy sem tudtam úgy beállítani ahogy szerettem volna, szóval felraktam a kubuntu 11.04et... ez már egész jó! :) még megnézegetem, hogy hogy tudnám kicsit azért leegyszerűsíteni, nem kell ennyi ugráló mindenféle, de a rendszere jobban tetszik egyenlőre! :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Böngészőnek meg nyugodt szívvel tudom ajánlani a Chromium-ot, tökéletesen, gyorsan teszi a dolgát. Arra vigyázz majd, hogy ha vindózt telepítesz linux után, az megeszi a Grubs-ot, így csak a win-t lehet majd indítani - illetve utána szenvedni kell majd, hogy visszajöjjön a linux... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 07:18. |