![]() |
Quote:
Arról miért nem esik szó, hogy esetleg vissza is lehet támadni szegénykémnek??? És végül számodra mi az értelmes érv? Hogy védjük meg mert nem tud seregetcserélni? Ez értelmes érv? :D Akkor senkit ne lehessen támadni aki elhasználta minden piacát? * egyébként számomra mindegy, hogy lesz e ilyen vagy nem, de mint régi játékos nem értek egyet a "védjük meg" elvvel. A piacnyitással sokkal inkább! |
Quote:
|
Quote:
Lát valaki problémát, visszaélési lehetőséget a piacnyitásban? |
Quote:
|
sztem a 7kör védelem 7kör piaczár jól hangzik, azonnali piacnyitás viszont nem. szerintem :)
Persze lehet azt mondani hogy a szemét miután ő túlesett rajta más is szívjon, de énis fogok még remélhetőleg Aba lépni és sztem jó a szabály ígyis ahogy van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A piac azonban mindenhol piac, semmi nem indokolja, hogy toldott-foldott módokon bonyolítsunk az amúgyse egyszerű szabályokon, és egyes csoportokra ugyanaz a funkció máshogy működjön. Hosszútávú cél, hogy a toldozgatásokat mindenhol egységessé tegyük, ne csak újabb és újabb kiegészítések halmazává. Éppen ezért nem támogatom, hogy a piac máshogy működjön a felső csoportban, mint a lent megszokott 4 csoportban. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |