![]() |
Quote:
Meg jobban kitámadhat, mert akkor az otthonmaradt védelemre kap védelmi bónuszokat, pont annyit, mint az elf most: +20%tolvaj, +20 varázslás, +20% katonai védelem (figyelmen kivül hagyva az íjászosat.) |
[quote=Arwen;90241]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
no most vagy nem számol a visszakisérő elf a seregelengedés esélyével vagy igen... nem sok mindenki marad otthon egy bunker feltörése után... +30% amit esetleg elengedek ha full kimegyek |
szerintem:
igaza van annak, aki szerint az a virtuális 30% sok esetben megvédte az elfet olyankor is, amikor a 20% nem védte volna meg, ez egyszerű pszichológia és logika. igaza van annak, aki azt mondja, hogy elvi kérdés hogy a súgónak megfelelően kell javítani a játékot. igaza van annak, aki azt mondja, hogy az elf a 20%-kal is elég erős. ha mindenki elolvasta (és nem csak átfutotta) volna a topiknyitót, akkor észre veheti, hogy a topik megnyitásának motivációja feltehetőleg pont ebből a háromból a két utolsó (relatív) igazságnak a fennálása volt. szerintem lépjünk túl azon, hogy mit hogyan kell javítani, és próbáljuk úgy nézni a dolgot, hogy valahogyan működik most, és felmerült hogy mostantól mi legyen: 20%, vagy 30%. az az érv, hogy valaki így választott fajt, meg úgy építette fel az országát, ahogy a súgóbeli szabályokból kiolvasta... nos ez eléggé erős érv, de másrészről ha ezt az indokot egy az egyben elfogadnánk, akkor ilyen alapon konzerválnunk kéne a játékot a mostani állapotában. márpedig ez butaság lenne. lehet kitalálni valamilyen moratóriumot (ez most nem működik nyilván), vagy kompenzációt, de attól még ha a változtatás jobb irányba viszi el a játékot, akkor azt meg kell lépni. új érveket nem tudok mondani, szvsz meggyőző számolásokat láttunk, én szavaztam. uff. |
igen, de szerintem így lesz a jó, mert nagyjából kifogják egyenlíteni egymást:
-vérszomj ellen ott a védelem varázslat -ork faji 30% támadóerőtöbblet ellen ott a 30%os toronybónusz -ha meg az elfnek 20%faji védőerőtöbblete lesz, az pont jó az ork tábornok 20% tábornokos többletével szemben -az elf íjászos többlete meg jó ahhoz, ha az ork alulról támad 10%os bónusszal szemben, plusz hogy az orkot sokkal jobban lehet élezni (egy ork hadinak csak több barakkja van, mint amennyi barakkja és tornya van az elfnek védelemre: egy orknak biztosan több mint 30%nyi több barakkja van, míg az elfnek szerintem általában 15%barakkja+15%tornya van. ha az elfnek ennél több védelme van, akkor az már nem is lesz tolis, varis--> nem is ártózik annyira) de a 7.oldalon leírt számításból jól látszik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...2&postcount=64 |
Quote:
Háát én elég sok elfet látok 30% barakk 30% toronnyal rohangálni... azt milyen orkkal ütöm be? barakkon kívül nem sok minden lenne benne |
All times are GMT +1. The time now is 04:11. |