![]() |
Én teljesen kezdő vagyok (bár ez már gondolom feltűnt :) )
Egyszerűen megtetszett a törpe, és ameddig nem zúznak szét az is maradok. (vagy meg nem unom a játékot :D ) Elég gondolkodással, és jó mentorral, talán elleszek a törpével. |
Neha lefognak tekizni, de ha jol kereskedsz a nyersanyagjaiddal, akkor tudod potolni :)
|
Quote:
|
Azert magasabb szinten a törpicseked mellé keress egy szövit és legyel termelős-hadis törpe :)
|
A törpe nagyon jo ksi orszag tud lenni.
Erős tud lenni hadügyileg.És ugye neki van a legtöbb férőhelye.Ha valaki fellép az 5 ből 4 be egyszerű a képlet.Bontoson le minden bányát és lépjen fel.Aztan minél gyorsabban irany a top.Es ott mar ujra felhuzhatja a bányákat. Persze van olyan csoport amiben eleg nehez elerni a topot hamar de ha megvan akkor mar a törpe marha jol jön ki belőle. 4-5 ös csopiban gyakorlatilag értelmetle na törpe mivel katonapiacon és a tekikkel jol lehet keresni es meg nem olyan drága a nyersi és főleg nem olyan nagy az éítési szükséglet. De aztan utána már jol jön egy törpe. Igazandibol az elf ami nagyon kellemetlen tud lenni egy törpnek... |
Tanácsot szeretnék kapni újfent. 5.szinten az első 100-ban mennyi tolit, varit érdemes tartani? (Most van 8%varim, 5460, és 9%toli, 2558)
Az az elképzelésem, hogy tartok elég kp-t és ha nem hullát akarok lopni, akkor veszek arra a körre tolikat. (Azt úgyis védik a bankok, ütni meg nem sokan próbálnak. ;) ) |
Hany hektar ez az elso 100?
|
450körül, (hallottam, hogy törpe ne menjen 450fölé, de nekem muszáj lesz) addig meg itt várok 430-on.
|
Quote:
|
Quote:
Kör közben meg csak nem vándorolnak el, ha jól tudom. |
All times are GMT +1. The time now is 16:21. |