![]() |
ööö
Azért ez kemény. Lefordultam V-be, és 1 órával a védettség lejárta után, 51 sima lopás történt nálam, és 17 ártó akció. ööö Engem szeretnek, úgy látom. Köszönöm szépen! :-D Eccer valaki mesélte, hogy az ő lefordult oriját meg sem gömbözték az 5-ben. :-D De szép az élet! ui: Remélem az újakra nem szállnak így rá. |
Quote:
Amúgy egész jó kis csatározások folynak mostanság a V topjában, úgyhogy kb naponta változik a pontlista, és ez jó;) |
Quote:
|
Angol 5/V tök megváltozott... Amikor ott indult az első angol orim, tök unalmas volt... összevissza gömbölgettem meg lopkodtam, csak hogy valaki harcoljon velem.
Aztán eltelt fél év, azóta magasan jár az első orim, és persze indítottam újat V-ben... Mondanom sem kell, az eseménylistám olyan kövér, hogy néha nem látom át... Itt lopnka ott lopnak ha kimegyek bevernek ha bevédek leártóznak... Felpörgött a V :D |
Én csak azt mondom, hogy addig, amíg engem a lefordultat bántják addig nincs baj, de beszéltem egy klántársammal, és állítólag elég sok új orival is ezt csinálják. Most akkor szegény külföldi mit tegyen?
Én még úgy ahogy talán elleszek. Persze, ha nagyon bedurvulnak, akkor nem sok esélyem van. Szerencsére most úgy tűnik, hogy épp alszanak, bár az is lehet, hogy most valaki mást péciztek ki. Arról nem is beszélve, hogy a topban valszeg egészséges háborúzás folyik. Földért pénzért, meg ilyesmi, nem pedig országok tönkretétele. |
Quote:
Quote:
nekem kifejezetten tetszik, és azért az ütések 8-10%-át én végzem, vagy engem próbálnak legyűrni, ami nem lennen nehéz az itteni jobb szöviknek, de egyelőre ilyen téren nyugi van...biztos van könnyebb áldozat:rolleyes: |
Okés, és én örülök neki, hgoy ütés van. Leaglább történik valami. Eddig unalmas votl a V, most meg lehet csatázgatni. :) Ez határozottan jó irányba való változás. :)
|
Quote:
|
nekem nagyon tetszik ez a csopi, és pont azért, mert lehet ütni vágni, de kislétszámú...eddig tán ez nyerte meg a tetszésemet a legjobban:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:48. |