![]() |
Támogatom az ötletet.. Az alap leírás az szerintem tökéletes neki. :)
|
Quote:
|
attól ő még foglalkozhat, még nem alkotott véleményt.
|
Quote:
|
szaporítsuk hát a személyiségeket:cool:
lenne pl. a diktátor - katmorál 95%-hoz közelít, mondjuk, másfélszeres zsoldot kapjanak a katik, s a lakossági morál (tudom, hogy ati csak bónuszokat szeret személyiségeknél, de egy zsarnok esetében egyértelmű a civilek tiltakozása:o ) fokozottabban romlik. egye fene, ezt mérsékelje a támadó egységek száma. mert íjásztól nem várható el rendfenntartás:) előnyként elkönyvelhetnük pl. a most fennálló, fórumon rég túltárgyalt helyzet megszüntetését, a harcos orik katmorálfenntartást célzó, amúgy fölösleges támadásait... szemben egy tolis ori mondhatni, elképesztően lassú morálvesztésével... a topban szunyáló, termelő oriknak meg semmi előnye nem adódna a személyiségből, mert annyi zsír fölösleges támadó egységet kellene tartaniuk elkerülendő/ egyensúlyozandó a személyiségből adódó, fokozott lakossági morálvesztést, hogy csak veszítenének a bulin. nahh, hogy hangzik? én máris unom))) |
Quote:
olyan atomtap javaslatok hangzanak el, hogy csak na. 1 uj szemelyiseg ezt adna, meg azt, meg amazt, meg ved ez ellen, meg az ellen. kozben a regi szemelyisegek jobbara 1etlen dolgot adnak (a legtobbjuk). pl: varazslo: +1 regeneracio varikra. toli: +1 regeneracio tolikra. vandor: -1 kor tavolsag (de min. 2) tabornok: +1 tabi stb. 1ik se olyan hogy ezt, meg ezt, meg ezt, meg amazt, meg amazt ad. le kene szallni a foldre es olyat javasolni, amit ati is emeszthetonek tart. bar ugy velem ugysem lesz uj szemelyiseg. ha mar a topik cime: epitesz, akkor sztem eleg lenne ennyi: epitesz: -10% nyersi igeny, -10% epitesi ktg es ez maris 2 bonusz, bar tkp 1be tartozik. van ilyen eleve a hodban, pl: kereskedo: 50% penz vedelem, penzt adnak a bankok harcos: plusz 1% fold, +10% zsakmany illetve eredmenyesseg stb. szoval esszeru es rovid javaslat kell szvsz. |
A tudós 2 dolgot ad, a túlélő még többet. Ha már lesz új személyiség valaha, azt inkább a tudóshoz kéne hasonlítani, mint máshoz :)
|
egyszerű javaslat
Egyszerű javaslat:0 épfenntartási ktsg.- minimális segítség
- 90% építési ktsg- minimális segítség -20% nyers igény- komoly segítség |
Annak idején amikor a személyiségeket olvasgattam az vetődött fel bennem, hogy Ati mintha bizonyos hátrányok kiküszöbölésére hozta volna létre azokat.
Pl.:-gazdálkodó--10% tanyatermelés félelfnél -tábornok--1 tábornok gnómnál .....stb. -Építész?- az épületek építéséhez szükséges pénz- és nyersanyagmennyiség 20%-kal magasabb. Óriásnál Úgy gondolom amennyiben valaki új személyiségen gondolkodik az a fajoknál fellelhető hátrányokat nézze végig, és azokra építse az új személyiség tulajdonságait. |
Quote:
Egyszerű javaslat:0 épfenntartási ktsg.- minimális segítség - 90% építési ktsg- minimális segítség -20% nyers igény- komoly segítség |
All times are GMT +1. The time now is 09:24. |