Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Reni 03-15-2007 10:26

Magnum....szerintem gondold át ezt higgadtan újra...biztos lehetsz benne, ez az a játék, ahol tuti nem fognak olyan nicket elfogadni, amivel gond van, (eddigi tapasztalataim alapján).

Gyula 03-15-2007 11:59

Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.

252296 A Remington Bosszúja :-)

Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :(

Killer 03-15-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 80299)
Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.

252296 A Remington Bosszúja :-)

Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :(

asszem nem ér semmit a zöldem,de a szándék a lényeg Gyula bá:DD

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:13

Anyáám. Hát lehet itt belemagyarázni nevekbe bőven. Főleg a történelmi nevekbe.

A 88-cal kapcsolatban igaz a felvetés, de lehetetlen szürni azt hogy most valaki mire is gondolt azzal hogy XY nevet adott az országának.
Egyébként bármelyik történelmi személyre rá lehet fogni hogy tömeggyilkos volt, vagy önkényuralmi rendszer vezetője kiszolgálója volt... Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S

Peter 03-15-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 80301)
Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S

hát náci nem volt épp, de egy szent sem :p

Hunor a sirály 03-15-2007 12:35

434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 80302)
hát náci nem volt, de egy szent sem :p

Milyen értelemben? Mert nem engedte vissza a Habsburg királyt, vagy mert szétcsapott a komcsik közt? Ne keverjük össze Szálasival... Szerintem mákunk volt vele, mert sokkal rosszabbul járhattunk volna, mint pl a lengyelek vagy a jugók. Müvelt ember volt nem úgy mint németek vagy az oroszok "vezérei", vagy mint a mieink most. Áhh, mind1 hagyjuk a politikát.

Non Omnis Moriar 03-15-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 80303)
434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj

Smash forehead on keyboard to continue...

:D :D :D :D :D

Ati 03-15-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80290)
Ez tényleg baromira vicces! És akkor Te szégyenkezve jársz az emberek között, mert a könyörtelen, rómát fosztogató, hun vezér nevét viseled?!

Én nem, de nem is mondom azt, hogy dobjunk ki mindenkit, akinek a nevében van "A" betű... :)

Ati 03-15-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Magnum (Post 80291)
Szerintem? Hiányoznak a kritériumok, ami alapján dönteni lehetne, ilyen egyszerű. Ebben a formában, semmi értelme ennek a topicnak.

Ööö, regisztrációs szabályok? ;)

All times are GMT +1. The time now is 00:37.