![]() |
Magnum....szerintem gondold át ezt higgadtan újra...biztos lehetsz benne, ez az a játék, ahol tuti nem fognak olyan nicket elfogadni, amivel gond van, (eddigi tapasztalataim alapján).
|
Úgy látom érzkeny lelkü Magnum barátunk olyan mélységekbe sülyesztette a topicot hogy én feljelentem saját magamat :) Tudjátok van egy ismerősőm akinek a nagymamájának a barátnője hallot olyan emberröl akinek a szomszédja mesélte, hogy látta mikor valakit egy 870-es Remingtonnal őltek meg.
252296 A Remington Bosszúja :-) Elnézést kérek hogy iylen faragatlan voltam és egy ilyen szörnyű gyilkos fegyvert választottam országom nevéűl. Az ország törlésén gondolkodom most, nehogy véletlen egy mimóza lelkü játékostársamnak fájdalamat vagy lelki törést okozzak ezzel :( |
Quote:
|
Anyáám. Hát lehet itt belemagyarázni nevekbe bőven. Főleg a történelmi nevekbe.
A 88-cal kapcsolatban igaz a felvetés, de lehetetlen szürni azt hogy most valaki mire is gondolt azzal hogy XY nevet adott az országának. Egyébként bármelyik történelmi személyre rá lehet fogni hogy tömeggyilkos volt, vagy önkényuralmi rendszer vezetője kiszolgálója volt... Augustusra, Hunyadira, Clemenceaura, Trumanra (Hirosima), Horthy Miklós ellentengernagyra, bárkire. Ez utóbbit főleg lenácizzák azok akik életükbe nem tanultak történelmet, vagy igen de a vörösök idején :S |
Quote:
|
434869 bghjghjhjjhgjjhjhgjghjhgj
|
Quote:
|
Quote:
:D :D :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|