Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ipari tekercs? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1512)

laziga 07-01-2007 00:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 106367)
Ha téged az zavar, hogy kétfajta bónuszt is ad a teki, én benne lennék egy olyanban is, hogy ne csökkentse a képzési költséget, csak a kovácsok hatékonyságát növelje.
Az a nagy baj, hogy van 2 tekifajta, amit nagyon kevés kivétellel senki nem használ. A gazdaságiról szintén folyik vita, mert értelme jelen pillanatban annak sincs. Az iparira ez a koácsos dolog nagyon is jó lenne, és biztos vagyok benne, hogy a fegyverárakat ismerve megugrana az ipari tekercs használata:)

teljesen egyet értek veled és csak színesítené a játékot mindenkép a játék javára válna. :)

Brown 07-01-2007 09:13

Én személy szerintörülök annak, hogy van egy-két tekercstípus amiben tárolhatom a pénzem, és ha ne adj Isten úgy adódik, hogy megszorulok, anélkül adhatom el akár az egészet is, hogy bármiféle negatív következménye lenne.

Synkel 07-01-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 106690)
Én személy szerintörülök annak, hogy van egy-két tekercstípus amiben tárolhatom a pénzem, és ha ne adj Isten úgy adódik, hogy megszorulok, anélkül adhatom el akár az egészet is, hogy bármiféle negatív következménye lenne.

Nekem ha van haditekim 114k darab, akkor a gnómomból eladok 100k-t, a maradék meg elég ahhoz bőven, hogy a seregem hatékonyan működjön. Úgyhogy ezt elég hülye érvnek tartom:)

-Ede- 07-01-2007 10:20

ez a változtatás szerintem is jó volna, mert több volan a fegyver, így a piaci ára is lentebb menne egy kicsit, és erre nagyon sok csoportban van szerintem szükség, hisz a fegyó ára az egekben van

Brown 07-01-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 106695)
Nekem ha van haditekim 114k darab, akkor a gnómomból eladok 100k-t, a maradék meg elég ahhoz bőven, hogy a seregem hatékonyan működjön. Úgyhogy ezt elég hülye érvnek tartom:)

Jó neked. :) Talán ha egy szép napon lophatóbbá válnak a gnómok, talán nekem is lesz. :)

Synkel 07-01-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 106701)
Jó neked. :) Talán ha egy szép napon lophatóbbá válnak a gnómok, talán nekem is lesz. :)

Voltam én törpe, óriás ork meg elf is, szal nem kell ezt feltétlen gnómra általánosítani.

Burning 07-01-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 106701)

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 106703)
Voltam én törpe, óriás ork meg elf is, szal nem kell ezt feltétlen gnómra általánosítani.

szerintem semelyik fajra sem kell általánosítani...mert nem attól függ;)
a tárolhatósága függ tőle, de maga a tény, hogy van az nem:)

Dasein 07-02-2007 06:24

A kovácsos ötlet nekem is tetszik! Jelenleg tényleg elég kevés értelme van ennek a tekinek. :(

Kutyuleee 07-03-2007 23:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 106755)
szerintem semelyik fajra sem kell általánosítani...mert nem attól függ;)
a tárolhatósága függ tőle, de maga a tény, hogy van az nem:)

Hát igen, loptam én már hullától óriással is tekit:D:D

Redback 07-04-2007 00:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 107263)
Hát igen, loptam én már hullától óriással is tekit:D:D

AZ nagyon nagy lehetett.Mondjuk senki nem gondolná hogy a hulla tekit tart.Biztos csak a lóvéját tárolta benne :D
A témához visszatérve,szerintem is jó a kovácsos dolog,meg esetleg növelhetné a raktárak kapacitását...

All times are GMT +1. The time now is 04:19.