Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

richardka 01-23-2007 19:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68738)
Nincs mindig kiút. Ha úgy érzed, hogy van kiút, az azt jelenti, hogy fejlődni tudsz, vagyis az ellen abbahagyta például a folyamatos mészárlást. Ha ezt nem teszi, akkor nem lesz kiút.

én érzem a kiutat, és elviszem a balhét. De lehet hogy más nem érzi a kiutat
innnentől neki már játékkedv elvevés az ö szempontjából:)))

Ati 01-23-2007 19:35

kispárna: úgy látom sokan megelőztek, de azért leírom: egy szöviháborúban teljesen természetes az adok-kapok, ebben semmi kirívó nincs. Sőt, a szöviháború erről szól.

Ati 01-23-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 68749)
én érzem a kiutat, és elviszem a balhét. De lehet hogy más nem érzi a kiutat
innnentől neki már játékkedv elvevés az ö szempontjából:)))

Van, akinek már az is játékkedv-elvétel, ha egyszer beütik, itt természetesen nem erről van szó. :)

agreszivkisparna 01-23-2007 19:38

Szerintem mindegy hogy mi hogy állunk, itt most annyi volt a kérdés Ati felé hogy az hogy 2-3 óránként kap valamelyik taguink mészárt, az mit jelent... Az hogy egy tagra nyitok kaput miután jön egy levél hogy ezt már se én se a szövim nem ússzuk meg az szerintem normálisnak számít...Mellesleg az a 8000 egység mellett amit lemészároltatok szerintem elenyésző az amit én vari, vagy tolival leszedtem, mellesleg nem csak én férek be hozzátok vari-tolival...

Tami 01-23-2007 19:39

Bennem kezd felmerülni a gondolat lehet azok háborognak a legjobban akik ugyérzik megszegik ezeket a szabályokat?..:)

agreszivkisparna 01-23-2007 19:40

Megkaptam a választ Atitól tehát téma lezárva..
Mindenkinek jó játékot!

Synkel 01-23-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68751)
Van, akinek már az is játékkedv-elvétel, ha egyszer beütik, itt természetesen nem erről van szó. :)

Korábban említettem egy rendszeresen visszatérő tolist, amint ütéstávolba ért, 47x mészároltuk. Jogosnak érzem a bosszút, de azért érdekelne, mire számíthatok, ha megismétlődik az eset?

Debilke 01-23-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68752)
Szerintem mindegy hogy mi hogy állunk, itt most annyi volt a kérdés Ati felé hogy az hogy 2-3 óránként kap valamelyik taguink mészárt, az mit jelent... Az hogy egy tagra nyitok kaput miután jön egy levél hogy ezt már se én se a szövim nem ússzuk meg az szerintem normálisnak számít...Mellesleg az a 8000 egység mellett amit lemészároltatok szerintem elenyésző az amit én vari, vagy tolival leszedtem, mellesleg nem csak én férek be hozzátok vari-tolival...

ettől háború Kispárna, hogy ti is visszafértek, és jöttök is.... szóval lécci ne rinyálj :)

richardka 01-23-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Savaria (Post 68742)
ha eddig nem kerültél miatta át nihilbe, akkor tudod nagyjából meddig mehetsz. aki nem tudja, átkerülHET.
Én örülök annak, hogy végre tisztázódott a helyzet e téren, mert elég sokan próbáltak sarcolni, gonoszkodni.
És szvsz sem változtak a dolgok, hanem inkább a tejfölös köd oszlott fel a fogalom jelentése terén, és korrektül le lett írva a teljes szabály a nagykönyvbe.

Bocs
én már az elején 4. vagy 5. hozzászolásnál irtam, hogy a sarc nem érdekel, jonak hangzik a szabály, de én nem jelentem, én inkább bebizonyitom aki sarcolni akar, hogy rosszul gondolja

Csak meg fognak szapaorodni a feljelentések hogy elvették a kedvem.
Magyarán szolva 2x is meg kell majd gondolnom hogy ugyanmár ez a kis mészár befér e vagy sem. vagy ez a kis ártozás:)

ide irtam egy példát de kitörlöm, pedig nagyon élethü

Debilke 01-23-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna (Post 68752)

és még egy szösszenet Kispárna, ha a az egyik hadisod, van olyan bátor, hogy egy háborúban kitámad másra fosztira, akkor talán nem meglepő, hogy mi ezt kihasználjuk, és beverjük :)
De lehet mi vagyunk a gonoszak.....

All times are GMT +1. The time now is 22:17.