![]() |
Quote:
innnentől neki már játékkedv elvevés az ö szempontjából:))) |
kispárna: úgy látom sokan megelőztek, de azért leírom: egy szöviháborúban teljesen természetes az adok-kapok, ebben semmi kirívó nincs. Sőt, a szöviháború erről szól.
|
Quote:
|
Szerintem mindegy hogy mi hogy állunk, itt most annyi volt a kérdés Ati felé hogy az hogy 2-3 óránként kap valamelyik taguink mészárt, az mit jelent... Az hogy egy tagra nyitok kaput miután jön egy levél hogy ezt már se én se a szövim nem ússzuk meg az szerintem normálisnak számít...Mellesleg az a 8000 egység mellett amit lemészároltatok szerintem elenyésző az amit én vari, vagy tolival leszedtem, mellesleg nem csak én férek be hozzátok vari-tolival...
|
Bennem kezd felmerülni a gondolat lehet azok háborognak a legjobban akik ugyérzik megszegik ezeket a szabályokat?..:)
|
Megkaptam a választ Atitól tehát téma lezárva..
Mindenkinek jó játékot! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én már az elején 4. vagy 5. hozzászolásnál irtam, hogy a sarc nem érdekel, jonak hangzik a szabály, de én nem jelentem, én inkább bebizonyitom aki sarcolni akar, hogy rosszul gondolja Csak meg fognak szapaorodni a feljelentések hogy elvették a kedvem. Magyarán szolva 2x is meg kell majd gondolnom hogy ugyanmár ez a kis mészár befér e vagy sem. vagy ez a kis ártozás:) ide irtam egy példát de kitörlöm, pedig nagyon élethü |
Quote:
De lehet mi vagyunk a gonoszak..... |
All times are GMT +1. The time now is 22:17. |