![]() |
Quote:
|
Az adó igy valóban semmit se ér, amióta a kereskedő személyiséggel elindult az infláció.
Egy kezdő ori is amint megél a lábán, leveszi 0-ra hogy magas legyen a morál. |
Új
Na, a következőkre jutottam:
Tény, hogy az adó így nem ér semmit. Viszont ahhoz, hogy érjen valamit,az adóval együtt emelni kéne a zsoldot is, mert akkor talán nem hőbölögnének annyian, hogy a zsold nem ér semmit. Talán úgy meg lehetne csinálni, hogy az adó és a zsold éppen úgy növekedjen, mint az építéshez szükséges nyersanyag. Tehát: nagyobb terület -> nagyobb zsold és adó. Miért lenne jobb ez? Mert magasabb adószintet beállítva (20% felett) el lehetne érni, hogy legalább 1 épület 1 nyersanyagmennyiségét meg lehessen venni. Az emeléssel meg többet érne a gazd. teki is. :cool: |
Quote:
amúgy sztem se ártana, mert így semmi értelme a játékban... nyereséged úgysincs az adóból, az meghogy körönként pár k arannyal több megy el mert 0-ra állitod legalább a morálodnak tesz jót... de lényegi haszna így nincs. |
Quote:
Mondjuk én támogatnám a piaci árhoz igazítást is, de szerintem ezt nem lenne könnyű megoldani. |
Quote:
|
Quote:
|
/piac
Jó, a piacos dolog felejtős, de a többi nem! :rolleyes:
Kíváncsi lennék olyan kimutatásokra, hogy alsóbb csopikban, kinek mennyire van állítva az adó. A felének szerintem tuti nulla. Én most spec felraktam 20%-ra, meg vettem gazd tekit, aztán kopás előtt mindig eladom, aztán visszaveszem... :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:53. |