![]() |
Quote:
egyébként az nem is olyan nagy probléma, ha nincs katona a piacon, de ha nincs akitől lopni, az elf szvsz teljesen életképtelen... feltételezzük, hogy semmi tartalékod sincs... |
Quote:
Nyilván való, ha olyan csoportba megyek, ahol nincs mit lopni, akkor nem tolvaj leszek :D És természetesen ha nincs kitől lopni, akkor nem kell annyi kocsma, tehát lehet több barack, tehát lehet képezni katonát, tehát lehet húzni kovácsot, lehet célzottan fedezni belőle, tehát lehet termelő elf-ed is :D |
Quote:
|
Quote:
Vagy valamit, ami kitermeli azt a sok-sok pénzt a nyersanyagra (párszáz bank, jópár könyvtár?!) :D Termelő elf, az a meleg cucc :D |
Az angolban van egy elf orszagom. Nagyon keves orszag van a csoportban, nagyok a tavolsagok, nem nazon van kitol lopni, es csak nagzon ritkan van katona a piacon. Megis eletkepes az elfem: epitettem 8 kovacsmuhelyet (ezzel megvan a katonapotlas), es annyit csak ossze tudok haracsolni innen-onnan, hogy a napi 10 felfedezett hektaromat be tudjam epiteni.
Szoval olyan, hogy eletkeptelen elf szerintem nincs, csak alkalmazkodni kell a korulmenyekhez. |
Quote:
1. a legvalószínűbb eset, hogy varis ártóz, 2B, de a tolis nem fér be, nincs tárgyalva 2. az elfet a legpontosabban mészárlással mérjük fel, és biztosan nem mi vagyunk az egyetlenek :) az olyan elf, akinek nincs serege, semmivel sem jobb, mint akinek nincs varija |
csak ugye be is kell férni az elfhez :)
|
Quote:
mert ugye +30% hadugyi veszteseget belevenni igencsak nehez ami ugye a csataban hal meg...bar termeszetesen nem lehetetlen :) ennek ellenere en is a meszart javaslom a "seregfelmeresre" |
Quote:
amúgy ez is 1 megoldás. :p |
Quote:
2.: Igen, de mennyivel mész ellene? Ez ugye lutri.. És ha már bejutottál, akkor honnan tudod, hogy hány %-ot vesztett alapból katonát? Mert ugye ha nagyon átmész rajta, akkor sokat veszít, ha csak ippenhogy mész át rajta, akkor meg kevesebbet... Ezt szerintem nem tudod felmérni.. Nem is beszélve arról, hogy ha az elf látja, hogy nem tudja kivédeni a támadást, lehet elküldi a védelmét otthonról... stb, stb... Vannak erre is trükkök... Illetve kitesz egy pár varit/toli a piacra, stb, stb... Szóval ez sem olyan egyszerű... :) Norb, nemhiszem, hogy Te pl ha meglátsz egy elf gömböt, egyből mész mészárolni... Szerény véleményem szerint minden szövi végigjárja a fent említett folyamatábrát, és csak a végén nyúl hadi eseményekhez... De ugye azért mérlegel egy szövi, hogy ezt bevállalja-e... És szerintem még mindig jobb, ha a végén vagy megfogható a folyamatábrának, mint ha az elején... |
All times are GMT +1. The time now is 12:30. |