Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Csocsó 07-20-2006 12:08

Massza Rex: ezt számold újra :)
7k tornyos mf elf íjász az nem h 40K elites hullát de még 50K-ot is megfog!!
És akkor még hozzáse adtam azt h esetleg tudós az elf, vagy a morálja magasabb az alapnál. Amii 85% elf esetében :)

Csocsó 07-20-2006 12:27

Quote:

Originally Posted by Massza Rex

Persze ezek csak számok, meg spekulálás, de azért nem látom én azt a fene nagy "elporoljuk 4-5 sereggel hiába van otthon mind" helyzetet. A betegség pedig viharral kombinálva elég rossz dolog. Főleg mivel a hadis orik ált kevés varit tartanak...

Hát nem is tudom...(maradva 3hulla 1vari felállásnál) ha a hulla kitámad viszi a társait is. És láss csodát máris terüljt terülj asztalkám! 3 könnyen üthető orit. Fene se várná meg míg beütnek látom h jönek oszt szembe velük a teljes szövi... varis meg nem hiszem h egyedül olyan nagyon fog kötekedni :)

Massza Rex 07-20-2006 12:35

Csocsó: meg is van, hol van elcseszve a képletem, az egyik szorzásnál lemaradt egy helyiérték. thx :)

Hát igen, így már csúnyább a végkifejlet...:mad:

Csocsó 07-20-2006 13:32

elf orit annyira nem könnyű beverni :)

Csocsó 07-20-2006 13:41

Meg kell hagyni én szeretem a hullákat, jó velük játszani. Pláne akkor amikor a sok amatrőr kiröhögi a tudós hullámat. Utánna meg én röhögök amikor az 5% bónuszt megkapom a támadásra és beverem őket, na és persze a védelmem számolgatása közbe is vhogy kimarad nekik az a bizonyos 5% bónusz :)
Aztán foghatják a fejüket :cool:

Jó a hulla! Igaz vakon megy de meglepetés ereje vele van. Persze jó személyiség is kell hozzá ;)

Xeper 07-21-2006 01:22

a tudós személyiség arányában a hullának hat a legtöbbet :)

Massza Rex 07-21-2006 06:52

No igen a 150 hadi tekit nem nehéz fenntartani, ellopni meg igen fáradságos...:p

-Fegya- 07-21-2006 07:55

Quote:

Originally Posted by Xeper
a tudós személyiség arányában a hullának hat a legtöbbet :)

Ja, nulláról 5 %-ra, az arányában legalább végtelen! :)

Láma 07-21-2006 09:09

Quote:

Láma:

Szerintem meg igen. :o

Term az élőholtok nem tartanak bányát, raktárt, a barakkon és házon kívül csak kevés bankot és könyvtárat, a pénzt teki írásból keresik a fosztás mellett.

1000 hekin így kényelmesen lehet 25e fölötti elit létszám.
Az elf 1000 hekin mennyi íjászt is tart (term mind tornyozva) 6000-7000?

7000 íjász elf max védelemmel kisebb erő mint 40000 elit.
morál azonos
10% faji bónusz kapott az élőholt hisz 1e heki már ált. 4 szint
nincs benne a nagyobb célpontért járó +10% sem
Azért csak 25e körüli elitszám mert tételezzük fel, hogy üres kocsmát is tartanak az élőholtak a morál magasan tartása miatt, valamint számos könyvtárat (kb 40) a bevétel miatt.

Már pedig ha az egyik élőholt elindul 20e elittel akkor 2 társával ez pont 40e...
Az elf betámadva, persze hazakísérheti a támadót íjászokkal (hisz csak 5e elit van otthon), de nem sok köszönet lesz neki benne...

Maradva az előző példánkon 25 e elit van ottthon.
Óriás támadót számolva kell neki kb 17000 elit a beütéshez. (előző feltételrendszer is tartva, azonos morál, nincs fel-le bónusz, stb)

Szerintem 1000 hekin nem minden szövi tud kiízzadni 4-5 db 17e sereget, sőt jó ha kettőt össze tud hozni (főleg a klasszkis 2 hadi 1 vari 1 toli felállásban) és neki is kell védelmet hagynia otthon, hisz a 40e sereg őt is visszakísérheti, no meg a fránya krónikázok is...

Persze ezek csak számok, meg spekulálás, de azért nem látom én azt a fene nagy "elporoljuk 4-5 sereggel hiába van otthon mind" helyzetet. A betegség pedig viharral kombinálva elég rossz dolog. Főleg mivel a hadis orik ált kevés varit tartanak...

Azt elsimerem, hogy hiába hagyok otthon 5e elitet, ezt be lehet ütni 5-20 sereggel is, hisz 3,5e elitet seregenként már könnyebb kiizadni...

jajjajjajj. álljunk meg. először is mf tudós elf 15% torony ij eléggé általános dolog, ez már 7800 ijász, tudod hogy ez menyi elitet fog meg felfele támadva ha a hullának 100as a morálja 4. szinten? 54000et! szóval ezt a beverem az mf elfet 3 hullával dolgo gyorsan felejtsük el:) Másrészt az óriás táamdó serege 2 szer olyan erős mint a szövis hulla védőserege, szóval nem 17000 elit kell hanem csak 12500, anyni pedig egy szövi simán ki tud állitnai 3 szor is akár. hiába ajnározod a hullát, botrányosan gyenge faj..

Csocsó 07-21-2006 09:20

Quote:

No igen a 150 hadi tekit nem nehéz fenntartani, ellopni meg igen fáradságos...:p

Régen rossz akinek a hulla 150 tekiére fáj a foga :)

És a hadi teki mellett persze a gazdasági és az ipari teki 5% át is kihasználhatja. Hogy azért sajtoljunk ki minden aranyat az oriból :)

All times are GMT +1. The time now is 06:39.