![]() |
Hol dölt el?
Quote:
Vagy laci te nem látsz fel oda?:confused: Szvsz: ne legyen kihagyható semmiképpen az A viszont egy korlátot*meddig lehet benn maradni és kizárni a többieket az előrejutásból* mindenképpen kellene majd megállapítani. Legyen esélye bárkinek és ne évekig játszva hogy az A ban is fejutgasson akár az 1 helyre is. Jelenleg erre nincs reális esélye olyannak aki nem játszik régóta ott! |
Most már tényleg lezárult!
Nincs miről itt beszélni:) jó éjt! Mindenkinek:) |
Quote:
|
Inkább nem válaszolok ;)
|
Sziasztok nem tudom hol kell 1 ötletet felhozni de lenne 1 ötletem 1 uj személyiségnek.
Kérlek Ati keress meg és elmondom mahd átgondolod. ha még nincs tervezett személyiség :) :) |
felejtsd el, ati minden ilyesmit kikukaz. nem lesz sem uj faj, sem uj szemelyiseg.
|
Quote:
Mivel eléggé feledékeny vagyok.:( |
Quote:
|
Xeper:
Nekiálltam de gondolkodoba estem hogy jóe az. De majd nyitok 1 topikot azt meglehet beszélni mert sok mindenböl már nemigen lehet választani. Csak nem tudom hogy Horlandnak van e már valami a 10 személyiségre. De amit én kigondoltam azzal lehet elcsesznénk a hodot. Szal meg kell fontolni hogy mi is lessz, legyen. |
Quote:
No de viccet félretéve, Megbeszélések topicbanh lehet új témát nyitni neki, ez itt egy már megvalósult javaslat témája. |
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |