![]() |
Nekünk van 2 kutyánk, 1 amerikai bulldog, 1 fekete-fehér színű tarka puli, 2 fekete macsek, halak, tengeri malacok, madarak( 19 fajtából, össz. kb 90 db)... asszem semmi nem maradt ki:)
|
Nekem egy németjuhász, meg egy németjuhásznak indult nagytastű keverék kutyám van. Németjuhász a legkedvencebb kutyafajtám eddig mindig volt közöttük legalább egy és mindig ugyanaz volt a neve (Ricsi) a legelső németjuhászom után. Macskák is akadnak, de a számuk változó 2 és 6 között szokott lenni. A kandúrok lelépnek v. kiskorukba a szomszéd kandurja rendezi le őket :( :( így csak nőstények vannak, maradnak meg.
|
nah ha már a multkor offba fulladt a téma belerúgok még egyet :) (hátha beindul)
Nah szal 1 hete vagy talán van már 2 is szereztünk egy csincsilla fiút :) nagyon szép kis állatka :) |
Én még csak most jutottam, od, hogy szavazzak :D
|
Nekem a Teknőcöm szépen gyógyulgat, úgyhogy egy jó darabig a szavazatom még érvényes marad.:)
Egyébként majdnem lett még egy macskám, de nem vállaltam be, már így is túl sokan vannak, remélem a cicvarek jó gazdihoz került, láthatásom van, úgyhogy majd egyszer meglesem magamnak.:) |
Quote:
|
Quote:
*közben kissé szemeit forgatja :p ) Timba Jobbulást a teknőcnek :) u.i. Nehogy átadd neki :D Bőven elég, ha csak engem néznek hülyének :D |
Quote:
Egyébként meg mit akarsz régen a kutyának mondtam fel a megtanulandó verseket, ha megunta persze itthagyott.:P Egyébként meg jó fej béka itt mászkál mellettem.:) |
Quote:
Nem mondtam semmit a hülyének nézésről :D Tuti a sikered :D |
Tibeti terrier:cool: :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:10. |