Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Steve 12-03-2006 16:03

Ha D össze lenne most vonva Hval akkor azért a top 30 megoldható lenne. Azt veszem hogy sokan lépnének fentről relatív (gyakorlatilag Crazy és Hulla orijainak fele már szignifikáns lenne) + ugye H 99%a is vinné le + jönnének új orik is Hba Mből meni felfelé, szal sztem nem ez lesz a nagy probléma...

Gyula 12-03-2006 16:03

Tudom most utálni fogtok, nekem mindegy hogy lesz e anarhos A, de ha ez azért van mert esetleg behalt a D csoport akkor nem lenne egyszerübb leforgatni a D- nagy orijait az Y-ba? Nem kellene hozzá se Ati, se megbeszélés.

Never 12-03-2006 16:04

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49951)
Never,arra értettem a top30 nélkülözését, hogy vki lép H-ból a kláncsopiba.
ha visszaolvasod amit írtam, láthatod h a H-ból való forduláshoz sztem is kell top30%-as kör.

Én is így értettem :)
Aki az összevont csopiból akar fordulni,a klánost kihagyva,az igenis érje el a magas hekit.

Never 12-03-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 49953)
Tudom most utálni fogtok, nekem mindegy hogy lesz e anarhos A, de ha ez azért van mert esetleg behalt a D csoport akkor nem lenne egyszerübb leforgatni a D- nagy orijait az Y-ba? Nem kellene hozzá se Ati, se megbeszélés.

Amúgyis útálunk :D
Nem azért,hanem,hogy legyen egy kis változatosság :)

hulla 12-03-2006 16:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 49953)

vedd úgy h utállak, mert nem D behalása miatt lenne hanem mert pl több orival való klánosás jót tenne a játéknak:) és igény is lenne rá:)

Szecsa 12-03-2006 19:23

Szerintem, legyen uj csopi :)
Az pedig, hogy egy ember hany klanba lehet az megegyezes kerdese, ugy hiszem. Tenyleg anarchista csoportban vagyunk, es amit teszunk, annak latjuk szerintem a kovetkezmenyet.
Ha egy ember tobb klanba lehet, es tobb klant iranyithat, akkor vippelje azt.
Elobb-utobb szerintem osszefognanak ellene, es leszedheto lenne.
Hisz tekercs+penz korlatlan mennyisegbe aramolhato fel a lentebbi szintekrol, azt hiszem. Ezt lehet ossze-vissza majd ujrazgatni, stb.
A fellepesi hatar mindenkeppen alacsony legyen.

Szecsa 12-03-2006 19:30

Az uj csopi mellett:

-Ha H es D ossze lenne vonva, akkor ott is vippelni kellene a 90 napnal regebbi orikat, ebbol rengeteg van es szerintem ezt senki sem akarja. (Vagy megszunne H-ban a vippelesi kotelezettseg?)
-H csoportot a rengeteg magas hekis ori tonkretenne....mert azert kivancsi lennek, ki nem lepne el a 100k< feletti orijaival...erre pedig megint rendeletet hozni, nem lenne erdemes.
-A ket csopi osszevonasa irgalmatlan magas top30%-os hatart hozna H-ban, addig felmenni is lehetetlen lenne a sok szabis ori mellett...(Eleg ha ez megmaradna D-ben)

Never 12-03-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 50059)
Az uj csopi mellett:

-Ha H es D ossze lenne vonva, akkor ott is vippelni kellene a 90 napnal regebbi orikat, ebbol rengeteg van es szerintem ezt senki sem akarja. (Vagy megszunne H-ban a vippelesi kotelezettseg?)
-H csoportot a rengeteg magas hekis ori tonkretenne....mert azert kivancsi lennek, ki nem lepne el a 100k< feletti orijaival...erre pedig megint rendeletet hozni, nem lenne erdemes.
-A ket csopi osszevonasa irgalmatlan magas top30%-os hatart hozna H-ban, addig felmenni is lehetetlen lenne a sok szabis ori mellett...(Eleg ha ez megmaradna D-ben)

Sztem éppenhogy a vipelés miatt fellépkednének az orik,hiszen inkább legyen szk-n a következő csopiban,mint fagyottan.Legalábbis én így gondolkodnék.

Szecsa 12-03-2006 19:39

Ez a megoldas is mukodhet.
Nem ismerem annyira az emberek gondolkodasait :) Akkor igy viszont ertelmes az osszevonas is.

kp_ 12-03-2006 19:57

Ez a játék nem az ami régen volt ,mindenki csak sirdogálni tud és kifogásokat találni ,a nagy orik igy a nagy orik ugy ,a fordulás a kék szám ,ez a csoport nem erröl szolt évekig
érdekes Ati 4-5-6 éve nem foglalkozott volna ilyen dolgokkal hogy az Anarchista csoportba szabályokat változtasson ,nehogy most összevonásra kerüljön 2 csoport ,legyen Uj szint aki akar lépjen oda és klánozzon magával az se lessz jobb mint most a D ,ez szinte biztosra vehetitek azért hozzáteszem a D ben keves hekivel jottem fel azota harccal es fedezéssel vannak ott az orijaim ahol vannak .......és had ne érdekeljen olyan országok problémája hogy nem tud a kékért fordulni es jatszik 1-2 éve max.

kp

All times are GMT +1. The time now is 12:44.