![]() |
Quote:
|
Kicsit mintha eltértetek volna az eredeti témától. :)
|
Quote:
és ez megint csak kistílüség és gusztustalan játékmód... És te mondod Poolnak hogy kiskirálykodik? Nézz már magadba! Miért nem fordulsz le? Jah mert ez egy marha jó helyzet és pont kihasználod arra hogy a B-ben zsaroljátok a többieket hogy kék számmal minél gyorsabban fordulhassatok? Gratula ehhez a tisztességes hozzáálláshoz |
Mikor fog innen egy javaslat bekerülni a megfontolás alatt levőkbe, ha egymást marjuk? :(
Inkább vmi jó ötletet kellene kiagyalni, ma egész nap ezen rágódtam... Én javasolnám, hogy az A-s orinak ne kelljen a B-ben levő top%-át elérnie. De ha már ez se jó, akkor A-ban legyen a topkörök top20%-hoz kötve. Azt is elég már elérni, jóval 200.000 érték felett van, de reálisan lenne rá mindenkinek esélye. Ennyi. Vélemény? |
Quote:
no ezt hívnám nagytakarításnak az A-ban... |
Quote:
Köszi Goldy, hogy megvédsz :D Aki ismer, tudja, nem vagyok olyan... |
Quote:
mert teljesen egyet értek ezzel amit irtál! nem is igazán kell kiegészítenem! soha nem lessz a játék tiszta mig mdenkire nem kényszerítik rá a fordulást! és nyaral vagy ott nyaral az 1 ben és nevet azokon akik próbálják a játékot játszani:)) |
Atinak igaza van, a téma nem ez, megoldás kellene gyerekek...
|
Quote:
|
Nekem minden olyan megoldás elfogadható, ahol kihagyhatom az A-t, vagy max az A-ban lévő orim szintjét kell megugranom.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:20. |