Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Killer 11-25-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 46192)
Ha visszaolvasod, én azét írtam, majdnem ugyanolyan postot, mert egyszerűen azon ment a magyarázás, hogy aki vipes, az fizet azért hogy hátrányba legyen a nem vipessel szemben. Ez szerintem hülyeség, mert nem kell hátrányban lennie a nem vipessel szemben. Ott a kis négyzet ki lehet kapcsolni.
És nálam ezen ment el a pumpa.

A bátsi megszólítás nélkül szerintem még töben is meglennének rajtam kívül ;)

én meg pont ezen akadtam ki!!
már megint leírod ugyanazt holott már sokszor felhívták(tuk)rá a figyelmedet hogy az nem az amiről ez a téma szól!!:D

Synkel 11-25-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 46198)
Persze. De teszem azt kitámadok, és nem tudom megvárni a végét, akkro arra a 4órára azért ki tudom kapcsolni a ht-ben. nem?
Ha meg visszeértem, akkor vissza xelem.

Még mindig nem érted. Megtámadsz egy orit akin nem látszik, hogy beteg. Ott vagy folyamatosan 3-4 kv-nál. A sereged hazaért, ha akarod eladod a támadó egységek egy részét, és veszel helyette íjat, az orid biztonságba van helyezve. Egy óra mülva tudod meg csak, hogy beteg lettél, és a HT ráadásul még tetézi is a bajt...

Denivel maximálisan egyetértek abban, hogy ennek alapban benne kellett volan lennie.

Akkor gyertek HT tápolással, ha valaki oylat vet fel, hogy kv előtt 10 mp-vel nézzen távot, és ha támadó sereg jön, hívjon be helpet. Amíg ilyenről nincs szó, felesleges túlreagálni a dolgot, és erőnek erejével csakazértis benn tartani a játékban egy hibát

Arrakis 11-25-2006 12:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46235)
Még mindig nem érted. Megtámadsz egy orit akin nem látszik, hogy beteg. Ott vagy folyamatosan 3-4 kv-nál. A sereged hazaért, ha akarod eladod a támadó egységek egy részét, és veszel helyette íjat, az orid biztonságba van helyezve. Egy óra mülva tudod meg csak, hogy beteg lettél, és a HT ráadásul még tetézi is a bajt...

Denivel maximálisan egyetértek abban, hogy ennek alapban benne kellett volan lennie.

Akkor gyertek HT tápolással, ha valaki oylat vet fel, hogy kv előtt 10 mp-vel nézzen távot, és ha támadó sereg jön, hívjon be helpet. Amíg ilyenről nincs szó, felesleges túlreagálni a dolgot, és erőnek erejével csakazértis benn tartani a játékban egy hibát

Dehogy hiba, izgalmasabbá, s élvezetesebbé teszi a játékot:)
Egy kis küzdelem senkinek sem árt néha az orijával.
Aki meg annyira xelgetni akar a szerencsejáték rt portálján biztosan megtalálja a hozzá illőt:D

Arrakis 11-25-2006 12:19

A helytartó beállítása sok odafigyelést igényel, ezért mindenképp olvasd el ezt a súgót, és próbáld ki a helytartót, mielőtt éles helyzetbe mennél vele! Egy rosszul kiadott parancssor végzetesebb lehet akár egy erősebb támadássorozatnál is!

Tess, súgó idézet.. ha a helytarti elrontja az orid, akkor rosszul van beállítva:D
Amúgy az a kis képzés, amit a helytartó kiad egy orit sem sodor veszélybe, fentebb számolgattam is.
Másrészről ha támadsz tényleg legyél már ott.. sztem, szal ha ott vagy ki lehet venni a képzést.

McLoad 11-25-2006 13:18

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 46251)
A helytartó beállítása sok odafigyelést igényel, ezért mindenképp olvasd el ezt a súgót, és próbáld ki a helytartót, mielőtt éles helyzetbe mennél vele! Egy rosszul kiadott parancssor végzetesebb lehet akár egy erősebb támadássorozatnál is!

Tess, súgó idézet.. ha a helytarti elrontja az orid, akkor rosszul van beállítva:D
Amúgy az a kis képzés, amit a helytartó kiad egy orit sem sodor veszélybe, fentebb számolgattam is.
Másrészről ha támadsz tényleg legyél már ott.. sztem, szal ha ott vagy ki lehet venni a képzést.

Arrakis te anyira elvakul vagy, hogy az eszméletlen. 2000*leírod ugyan azt a hibás többször megcáfolt érvedet. Az ellenérvekre egy reakciód nincs. Ilyen tipusú viták az oviban vannak:" -De nekem van igazam -nem mert nekem -de -nem -de -nem." Légyszi hagyd már abba ezt a papagáj szöveget és érvelj cáfold meg a mi érveinket. Én szeretek vitázni de csak akkor ha van kivel.
Még 1* le ne írd, hogy a HT játszik helyetünk mert ez elfogult hülyeség amit már egy páran megcáfoltunk.

Dragi 11-25-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 46259)
Arrakis te anyira elvakul vagy, hogy az eszméletlen. 2000*leírod ugyan azt a hibás többször megcáfolt érvedet. Az ellenérvekre egy reakciód nincs. Ilyen tipusú viták az oviban vannak:" -De nekem van igazam -nem mert nekem -de -nem -de -nem." Légyszi hagyd már abba ezt a papagáj szöveget és érvelj cáfold meg a mi érveinket. Én szeretek vitázni de csak akkor ha van kivel.
Még 1* le ne írd, hogy a HT játszik helyetünk mert ez elfogult hülyeség amit már egy páran megcáfoltunk.

Sztem a legegyszerűbb az volna ha megkérdeznénk Atit mit gondol ezügyben mert ha ő elveti akkor nincs értelme a veszekedésnek :)

McLoad 11-25-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46263)
Sztem a legegyszerűbb az volna ha megkérdeznénk Atit mit gondol ezügyben mert ha ő elveti akkor nincs értelme a veszekedésnek :)

Konstruktiv hozzászolás:)

Ati 11-25-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46263)

Én jelen pillanatban csak az aktuális témákkal foglalkozom. :) Ez nem az, majd ha az aktuális témák bekerültek a játékba, és nincs velük semmi gond, akkor kiválogatom magamnak a következő adagot. :)

Dragi 11-25-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 46271)
Én jelen pillanatban csak az aktuális témákkal foglalkozom. :) Ez nem az, majd ha az aktuális témák bekerültek a játékba, és nincs velük semmi gond, akkor kiválogatom magamnak a következő adagot. :)

Akkor csak annyit mondj látsz-e benne valamit, vagy muszáj még itt szájkaratézniuk ?:D

Ati 11-25-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 46272)
Akkor csak annyit mondj látsz-e benne valamit, vagy muszáj még itt szájkaratézniuk ?:D

Nem olvastam a témát, majd mondok véleményt, amikor végigolvastam. :) Ez nem most lesz, mert most más témákkal foglalkozom, lásd előző beírás. ;)

All times are GMT +1. The time now is 20:54.