![]() |
Quote:
már megint leírod ugyanazt holott már sokszor felhívták(tuk)rá a figyelmedet hogy az nem az amiről ez a téma szól!!:D |
Quote:
Denivel maximálisan egyetértek abban, hogy ennek alapban benne kellett volan lennie. Akkor gyertek HT tápolással, ha valaki oylat vet fel, hogy kv előtt 10 mp-vel nézzen távot, és ha támadó sereg jön, hívjon be helpet. Amíg ilyenről nincs szó, felesleges túlreagálni a dolgot, és erőnek erejével csakazértis benn tartani a játékban egy hibát |
Quote:
Egy kis küzdelem senkinek sem árt néha az orijával. Aki meg annyira xelgetni akar a szerencsejáték rt portálján biztosan megtalálja a hozzá illőt:D |
A helytartó beállítása sok odafigyelést igényel, ezért mindenképp olvasd el ezt a súgót, és próbáld ki a helytartót, mielőtt éles helyzetbe mennél vele! Egy rosszul kiadott parancssor végzetesebb lehet akár egy erősebb támadássorozatnál is!
Tess, súgó idézet.. ha a helytarti elrontja az orid, akkor rosszul van beállítva:D Amúgy az a kis képzés, amit a helytartó kiad egy orit sem sodor veszélybe, fentebb számolgattam is. Másrészről ha támadsz tényleg legyél már ott.. sztem, szal ha ott vagy ki lehet venni a képzést. |
Quote:
Még 1* le ne írd, hogy a HT játszik helyetünk mert ez elfogult hülyeség amit már egy páran megcáfoltunk. |
Quote:
Sztem a legegyszerűbb az volna ha megkérdeznénk Atit mit gondol ezügyben mert ha ő elveti akkor nincs értelme a veszekedésnek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |