![]()  | 

Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe 
	Oscar Wilde egyetlen regénye, most fejeztem be, nagyon tetszik.  | 

huhh, olvastátok már a TESCO Titok című könyvet? 
	én most épp a második részét olvasom, és közben sírok a röhögéstől :D:D (meg majd kifolyik a szemem, mert gépen van meg :p)  | 

Quote: 

Szerintem is jó :D  | 

ezt ma találtam, remélem, nektek is tetszik :) 
	“Micsoda ember lett volna Balzac, ha írni tudott volna! De ehhez az egyhez nem értett.” --Flaubert-- De hogy ne csak offoljak most fejeztem be Merle: Mesterségem a halál c. regényét. Érdekes volt, bár nem tudom, hogy érdems-e ajánlani másoknak, mert elég embertelen jeleneteket tartalmaz. A XX. század első 50évében történtek ilyen dolgok...  | 

Quote: 

És megtaláltam a feleségem régi Hegylakóját, azt olvasgatom éppen :)  | 

Quote: 

De hogy válaszoljak: Stendhal: Vörös és fekete A vágy beteljesedése és az erő amit ad.  | 

Quote: 

| 

Idén si-fi évet tartok, a sorszám 'kedvencségi' sorrendet is jelöl! 
	1. Arthur C. Clarke: Teljes Űrodüsszeia Univerzuma 2. Isaac Asimov: Teljes Alapítvány-Birodalom-Robot Univerzuma 3. Stanisław Lem: Teljes Science-Fiction Univerzuma És tudom, hogy kicsit OFF, mert nem olvasnivaló... De pl az Űrodüsszeia első 2 részét megfilmesítették, a 2001-et és a 2010-et. A 2 filmet is ajánlom mindenki figyelmébe! ON: Gee  | 

Tavaly horror évet tartottam. 
	Első és megismételhetetlen: Howard Philips Lovecraft: Minden egyes művét imádom, rongyosra olvastam a 3 kötetes "Összes Művei"-t, és az összes kisebb méretű novelláskönyvét... Imádom! :) Gee  | 

Spíró György: Fogság 
	Minden könyvet lassan kezdek olvasni, aztán felidegesítem magam és rágyorsítok, és a végét egyre jobban élvezem:)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 05:27. |