![]() |
Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe
Oscar Wilde egyetlen regénye, most fejeztem be, nagyon tetszik. |
huhh, olvastátok már a TESCO Titok című könyvet?
én most épp a második részét olvasom, és közben sírok a röhögéstől :D:D (meg majd kifolyik a szemem, mert gépen van meg :p) |
Quote:
Szerintem is jó :D |
ezt ma találtam, remélem, nektek is tetszik :)
“Micsoda ember lett volna Balzac, ha írni tudott volna! De ehhez az egyhez nem értett.” --Flaubert-- De hogy ne csak offoljak most fejeztem be Merle: Mesterségem a halál c. regényét. Érdekes volt, bár nem tudom, hogy érdems-e ajánlani másoknak, mert elég embertelen jeleneteket tartalmaz. A XX. század első 50évében történtek ilyen dolgok... |
Quote:
És megtaláltam a feleségem régi Hegylakóját, azt olvasgatom éppen :) |
Quote:
De hogy válaszoljak: Stendhal: Vörös és fekete A vágy beteljesedése és az erő amit ad. |
Quote:
|
Idén si-fi évet tartok, a sorszám 'kedvencségi' sorrendet is jelöl!
1. Arthur C. Clarke: Teljes Űrodüsszeia Univerzuma 2. Isaac Asimov: Teljes Alapítvány-Birodalom-Robot Univerzuma 3. Stanisław Lem: Teljes Science-Fiction Univerzuma És tudom, hogy kicsit OFF, mert nem olvasnivaló... De pl az Űrodüsszeia első 2 részét megfilmesítették, a 2001-et és a 2010-et. A 2 filmet is ajánlom mindenki figyelmébe! ON: Gee |
Tavaly horror évet tartottam.
Első és megismételhetetlen: Howard Philips Lovecraft: Minden egyes művét imádom, rongyosra olvastam a 3 kötetes "Összes Művei"-t, és az összes kisebb méretű novelláskönyvét... Imádom! :) Gee |
Spíró György: Fogság
Minden könyvet lassan kezdek olvasni, aztán felidegesítem magam és rágyorsítok, és a végét egyre jobban élvezem:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:39. |