![]() |
Quote:
Direkt beléptem, mert ezt nem akartam kihagyni.:D Picit gonosz leszek:D Miért vannak klánütések mostanába?? pár kisklán ütöget, ok gratula. De a nagyobb klánok üllnek a babérokon és kényelmesen tengetik lengetik a napjaikat:D Viccet félretéve gratula a balázsnak, ügyik voltak, bár csendben mgjegyzem hogy erre biztos készülhettek, mivel az ujabb kis pék klán (már lassan pék alternativ klánokbol áll a hod klánlistája:D) nem poénbol alakult. A pékeknek is gratula, már a piciknek, probálkoznak ahogy tudnak, most sajnos nem jött be, no de majd legközelebb:p |
Szép napot mindenkinek!
A Balázs FC nevében szeretném megköszönni a gratulációkat, remélem akik fenik még a fogukat a klánra, legközelebb meggondolják, hogy megéri-e. Egy békés csendes klán vagyunk, amíg fel nem bőszítenek bennünket. Üdvözlettel: Táltoslány A Balázs FC nevében köszönöm a gratulációkat, igazán jól esnek. Remélem, hogy akik még fenik a fogukat a klánra meggondolják, hogy megéri-e. Nyugisak vagyunk, de ha felbőszítenek bennünket....... Üdv: Táltoslány |
Quote:
|
Órijási gratt a Balázskáknak:)
Moncsi csak így tovább;) |
innen is nagy gratula a Balázs FC-nek rendkívül szép kontrázás volt!
|
Quote:
2009-08-30 15:01:14 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Lands of Lord Balu the 2nd szövetsége (#3761) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 957 hektár földet. 2009-08-30 15:01:14 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Anti Travi Alliance (#3592) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 420 hektár földet. 2009-08-30 09:01:17 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Chardonnay (#3514) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 880 hektár földet. A jóból is megárt a sok? :D Hajrá Gábor! Így tovább, aztán vigyázz meg ne ártson a sok jó! :D További sok sikert! :cool: |
Hajrá Moncsiék!!!:D gratsza:)
|
2009-08-30 15:01:14 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Lands of Lord Balu the 2nd szövetsége (#3761) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1112 hektár földet.
2009-08-30 15:01:14 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Lands of Lord Balu the 2nd szövetsége (#3761) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 957 hektár földet. 2009-08-30 15:01:14 Péék sütemény! (#3757) támadást indított Anti Travi Alliance (#3592) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 420 hektár földet. Hajrá pééékek! |
A Balázs Fc megérdemel innen is egy hatalmas gratulációt. Tényleg szép volt, nem lep meg, hogy figyelnek a klánok, ha van egy kis pék klán, és azért a stratégia általában nem túl változatos, hogy ne lehessen megpróbálni sikerrel szembemenni. :)
|
Quote:
Nem allitok semmit, mert semmi kozom hozza, csak furcsa... |
Quote:
Quote:
|
ejjhhhhhaaaa, mit láttam...
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
( http://forum.hodito.hu/showthread.ph...651#post215651 ) |
2009-08-31 20:01:08 Péék sütemény! (#3757) támadást indított -_- Zéró .::. Tolerancia -_- (#3715) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1054 hektár földet.
2009-08-31 20:01:08 Péék sütemény! (#3757) támadást indított -_- Zéró .::. Tolerancia -_- (#3715) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 604 hektár földet. 2009-08-31 18:01:09 -_- Zéró .::. Tolerancia -_- (#3715) támadást indított Péék sütemény! (#3757) ellen, de a csatát elvesztette. Szerintem erre gondolhatott.... Peksutikenek egy ujabb regebbi klantarsat sikerult beutnie, de ezuttal a latszatra is probaltak adni... :) De szerintem itt mar tenyleg nagyon-nagyon utalhattak egymast, mert emlekeim szerint ezt a Wu is beutotte, biztos azota forralgatta magaban a duhet... Csak nem sikerult neki "visszavagni". Hat pekek... Csak igy tovabb... |
Az a baj remy veled, mint az újságírókkal, mindent össze vissza hallanak, látnak, azt megírnak mindent, amihez semmi közük, azt se tudják eszik-e vagy isszák, és aki tudja mi hogy van, csak jól kinevet, kineveti azokat akik ilyeneket írnak :D
Először kérdezd meg, járj utánna, aztán lehet írni. Tudod ez olyan mint pl az, hogy hazudni nem illik, meg ugyis lebuksz. Járj utánna amiben hazudni akarsz és nem fogsz lebukni. Az ilyen írással az a baj csak kineveted magad. Én személy szerint jót nevettem most :) |
Quote:
Emlékeim szerint Barba meg Balu nem voltak egyszerre a Pééékek tagja,Véres Katana meg nem véletlen nincs köztünk,de te biztos jobban tudod miért lett kirúgva. :) |
Remy ebben az írásodban csak azt látom, bárkit üssünk mi, irigyled a földet és triplán gratulálsz annak aki netán sikresen visszaüt és bukunk földet. Persze szabad, miért ne szabadna, nem kell komázni a Pékeket, szabad döntése mindenkinek kivel szinpatizál. Érződik, kezdessz tartani, hogy eljutunk 1 milla értékre és nem megy majd a termelésetek úgy ahogy eddig. :)
Megteszünk mindent, ne kelljen sokáig várnotok és lehessen játszani :) Jóéjt :) |
Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy a Balázs Fc-nek adtunk le földet, mert nem tudnak ütni. Nah mégse mondja senki...:D:D
|
Quote:
Hirtelen nem tudom eldönteni sírjak, vagy nevessek... :rolleyes: Remy, inkább a saját portádon söprögess. Mi mindig tisztességesen játszunk!!! Te meg, amit a Pannon ellen műveltél, minden volt, csak alap nem, hogy nekünk becsületről szónokolj... |
Quote:
(Amugy, jeleznem, hogy kifejezetten orulnek, ha eljutnatok 1 milla pontra, sot, ha 1.3-ra, annak meg jobban. A koronat az tenne fel erre, ha mindezt szabalyosan tennetek...) Quote:
Reszemrol ennyit a temarol, eleg sokat elmondanak a reakcioitok is a dolgokrol. Viszont csak azert, mert en ki is mondom, amit masok csak csendben gondolnak rolatok, nem feltetlen kell igy kiborulni, es mindenfele dolgokat a fejemhez vagni. Tudom en, hogy a legjobb vedekezes a tamadas, de ha egy cseppet sem lettetek volna hibasak, mosolyogtok egyet, es vallat vontok, es nem ezt a hisztiparadet rendezitek le, amit most csinaltatok. Ellenben ha megfigyelitek, sehol nem irtam, hogy csaltok, csak azt, hogy gyanus a dolog. Szerintem ezt Ti sem tagadjatok, hogy gyanusnak tunhet barmely kulso szemlelo reszerol. (A pannonos dolog mar megint nemtudom hogy jon ide, nevetseges...) :) (De azert, ha nagyon idegesit titeket, igazan leirhatjatok egy mondatban, hogy megis mit szabalytalankodtam szerintetek a Pannon ellen, igazan erdekelne...) :) De abba a temaba sem megyek bele, akar hiszitek, akar nem, lehet hogy ez szamotokra elkepzelhetetlen, de en nem szoktam csalni, ennyi. Aki mast mond, hazudik. Ezert aztan semmi moralis problemat nem okoz szamomra, hogy megemlitsek egy ilyen "ici-picit" gyanus dolgot. Ennyi... Azt belemagyarazni, hogy irigykedek, meg egeszen fura. Megis mire irigykednek, ugy oszinten? :) De igazabol nem nekem kell magyarazkodni, mert engem nem erdekel, hanem a lelkiismereteteknek. Az, hogy egy ilyen beiras ilyen merteku ellentamadast valtott ki beloletek, sokmindent elarul szamomra... |
Quote:
Érthető a reakciónk,mert minden pék ütés után jönnek a gyanús dumák.Egyszer hallanánk az ellentől,h szép volt grat és nem azt,h itt már megint bűzlik valami. |
Hidd el Remy, mi mindannyian jókat nevetünk az írásaidon, de ez nem is baj, azért van a hód, hogy mindenki jól szórakozzon :)
|
Remy :D:D:D
Fejezzük be ezt mára. te ártatlan. Amúgy meg nincs mit kimagyaráznunk, én pl enm azért írok mert lenen mit, csak annyira nevetséges vagy :D:D Emléxek arra a klánra (neveket nem írnék és nem is tudok már) aki felütötte magát, és 2 sereggel bekentétek klánban. Az a dúrva a 4 oriból 3 haverom volt, és sokáig szk-k voltak, nagyon sokat beszéltem velük régen, tényleg barátaimnak tekintettem őket, és mikor összeállt a 4-es, írtam levelet, és nem érkezett válasz, sőt még le is lettem tiltva :D Felértek és kaptak tőletek 2 klánsereget. Szal nekem Remy ne magyarázz :D:D:D Én többet nem kívánok a témához hozzászólni. Akinek nem tetszik, hogy ütjük a csopit az ne lépjen be, vagy tegyen ellene. Vissza lehet ütni, ahogy balázs Fc tette, vagy be lehet betonozni, eseleg lehet előre támadni, ahogy Bart klánja tette. Részemről ennyi :) Köszi Remy, ismét jót nevettem rajtad :P :D Csók |
Néha az az érzésem te vagy a klánod szószólója és egyben a bohóc is, aki a jó szövegeivel szórakoztatja a népet. :)
A többi klántársad legalább ne égeti magát itt, vagy elismeri és gratulál, vagy meg sem szólal, esetleg az ellennek tesz gratulációt, de te amit művelsz, ez cirkuszba való :D Nah ez volt a utolsó a témával kapcsolatban... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Olyan játékosnak mit mondhatnék, aki alig várja, hogy igaza lehessen, és bebizonyosúljon a csalás. Alig várja, hogy fúrhassa, keresztbetehessen a másiknak. Remy ne haragudj, nem akartalak sértegetni, bocsánatot kérek, de az miért van, hogy pl más topciban is valakinek igaza van teljes mértékben, és neekd nem ettszik vagy valaki olyat írt amit sajnálsz tőle, mert okosabb megnyilvánulása volt mint neekd és lehurrogod, hogy nem jó, nem igaz, csalás, jksz, törlés...:) hm? :) Tudom, nehéz elismerni, ha valaki jobb, okosabb, ügyesebb, de sokkal többet érsz utánna mikor beismerted. Nekem ez itt sok időbe telt, de sokkal többen becsülnek mióta el tudom mondani, hogy Te allod, hülye voltam, tévedtem, neked van igazad! Csináljuk úgy ahogy mondtad...nah off, mert ez már teljesen más tészta. Remélem ezt itt le is zárja mindenki, mert nem szeretnék holnap is erről beszélgetni. Jóéjt...Jóéjt Remy |
Quote:
|
Quote:
szerintem Remy reakcióját az az észrevétel váltotta ki,hogy a kisklánosotok nagy taktikai érzékkel tologatta befelé a klánokat egy érdekes felépítésű országgal,aztán az első ellenállásnál szétalázták mert annyira tud;) utána pedig érdekes módon beveri 2 sereggel a néhai klántársát aki csak úgy hónapok elteltével visszajön szk-ról és előtte riszálja magát:) mellesleg nekem volt célpontom anno a fiú,és 100% hogy 1 sereg is nagyonn neccesen fért volna be hozzá nemhogy kettő:D szóval hamár sárdobálás azért ezeket a finom kis tényeket megemlíteném!!:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
olvastam a témát, de hogy minden hsz-re emlékeznék, háát, erre nem mernék megesküdni :P |
Szép napot :)
Nos hát egy kis kényszerpihenő után újra itt :) Először is Gratula Móniéknak :) Aztán Hajrá Loki és Túl sok a Pék :D Szal lassan kezdődhetne itt is a létszámleépítés a válságra való tekintettel :) |
Quote:
|
Már lassan 2 napja nem ütöttek a pékek, itt valami bűzlik :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:26. |