![]() |
Quote:
azt se tudom hogy melyik a te orid |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha ennyire nem megy az ertelmezes, segitek: Azt irtam, hogy Killer gratulalna, ha tisztesseges harcban maradna alul. Killer nem gratulalt. Mit is jelenthet ez? a.) nem volt tisztesseges a harc ( esetleg ezt a logikai fél-dolgot erezhetted gyanusitgatasnak) b.) nem erezte ugy, hogy vesztettek. c.) Nem jol ismerem Killert, es mashogy van. Rendben, hogy paranoias az ember, de azert baromsagot ne adj mar a szamba, olyat, amit nem is mondtam... (Valamint igazabol csak toled olvastam Killerek fele gyanusitgatast a foldelesrol, innentol meg furabb ezt olvasni toled.) |
Hiányolom azt a részt hogy a 3. szövi, aki belekontárkodott a szöviháborúba, aki ugye megígérte hogy nem szól bele, mit mondott, miért tette mégis.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A törölt "győztes" pedig Mártir volt akiről tudjuk, hogy egy picit indulatos :) Amugy eléggé el vagytok tévedve, ha azt hiszitek, hogy győzelemre megy a játék. Ti kötöttetek belénk, illetve konkrétan belém. |
Quote:
Quote:
:D orineveket nem írok :D |
Quote:
Ezt senki nem érti:) De szeretne Ő csak láma lenni szerintem, nem tudom bevennék-e ha jelentkezne;) szerk.: Láma alatti besorolásra nem találunk ki egy új szót? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:04. |