![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy miért használjátok a magyar pártok szimpatizánsaira a jobbos és balos kifejezéseket?
|
nem értem mire jó ez a jobbos-balosozás... Már ha be akarjuk ide hatrolni a dolgot, akkor én azt mondanám inkább jobbos vagyok, az EGYIK LEGJOBB haverom meg balos. Soha ebből még bajunk nem volt! Az ember ugyanolyan ember marad ha egy kicsit más is, mint amit elvártok.
Mindenkinek megvan a saját véleménye, és meg is kell, hogy legyen, de nem lenne szabad, hogy ezt fennhangon kikiabáljátok. Ez ugyanaz, mint az esztelen vallásháborúk, csak még most kicsibe. Lassan jönnek a fegyverek és a molotovkoktélok? Nem értem, hogy mire jó ez! Ha bajom van valakivel, akkor az azért legyen, mert nem jó ember, nem azért mert nem olyan ideológiák mellett áll, mint én. Mert nem ettől lesz valaki rossz vagy jó! |
Quote:
Eleve nem értem, miért kell ezt a fórumon nyomatniuk, simán szidhatnák egymást privátban is, és akkor senkit nem zavarnának ;) |
Ja, és Remy, persze hogy letilthatnálak mindkettőtöket, de nem szeretném, mert amikor éppen nem egymást izélgetitek, egészen okos dolgokat tudtok mondani. Mindketten.
|
Remy, Synkel nem kerestek valami hobbyt amivel elütitek azt az időt amit külső fórumozásra szánnátok ?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |