![]() |
Schranz! Techno power !
|
|
|
|
|
|
|
|
Ding Ding Dong Bea :p
|
Quote:
Na ez nem hiányzott :D |
|
Vadlo Bitofak
Veres hajnal |
|
Elköltöztem délre, egy melegebb vidékre ET hívott meg ebédre, nála maradtam egy hétre A pálmafák tövében egy nagymellű lány ölében Pihengettem éppen erről álmodtam a gépen A koktélomra vártam ő bekente a hátam A napfényben mögöttem megcsillant a házam A medence parton tangában a csajom Letérdelt előttem és hozta az italom Ott volt a kezében mire vártam eredeti műanyag kannában Kannásbor, kannásbor, kannásbor, kannásbor, Hawaii kannásbor |
Csütörtökön - ki tudja hanyadjára - megnéztem a filmet, és azt kell mondjam, még mindig zseniális alkotás a maga nemében.:) |
OFF Félek, megint lemaradtam valamiről, és egyetlen apró kérdésért nem akartam új témát nyitni. Szóval reméltem, valaki elmondja, hova lett a Politika topic.:D Épp rámjött, hogy megdícsérjem a KKP-t (a szegedi programjuk kifejezetten tetszik), ehhez képest nincs sehol az erre szolgáló fórumrész.:D ON |
Quote:
|
|
Pink Floyd napot tartok :)
Nem tudok vele betelni :) Ez az animációval üt igazán. |
|
Divide & Kreate & Eurythmics & Franz Ferdinand & more.
:) :D HAKKEY :D :) |
Timo Maas & Kelis & Deep Dish & Dubfire
oO' |
váká váká éé
|
Új albumról, szerintem nagyon jó szám. Az a hegedűszóló egyszerűen leírhatatlan :D |
|
Quote:
Hm, nekem is tetszik az új album:) |
|
|
|
|
Quote:
|
|
Quote:
igen ... de csak a te segítségeddel :) és hogy ne legyek off szóljon egy nóta is .. az én drága Jobbra barátomnak ajánlom |
|
|
|
Szent Korona Radio
|
|
Posing as me -.-.- érdemes odafigyelni a szövegre, hallgassátok végig
|
Kátai Tamás - Erika Szobája - Sűrű völgyek takaród
...messzi neszek hullanak
a nyári ablak hunyorgó pillái alá autók távoli utakon sodródnak tova éji vonat gördül az éjbe napvilágon túlra délre vagy nyugatra gyomrában illatok utaznak rajzok és hangok utaznak szárnyaló levelek mohazöld zenéje fellüktető, örök halk pillanatok suhannak mind most napvilágon túlra délre vagy nyugatra hosszú, hosszú síneken utazol olvadó vonatban puha sárga fény ölel sűrű völgyek takaród távolodó távolodó... |
All times are GMT +1. The time now is 00:40. |