![]() |
És valóban, kijöttem ide fikázni, meg mellett verni,(ha ez nektek így tetszik) mert ha valaki ennyit tud ekkora arccal, az megérdemli, hogy más is megtudja ezeket az infókat, nehogy aztán csak Killer alaptalan híre miatt ne vágjon oda nekik egyszer-kétszer egy csatában:)
|
Quote:
Gondolom jól jött nekik a potyaföld és földeltek. Ellenem és Velem is megtörtént már hasonló eset, bár részemről puszta véletlen volt. |
Quote:
Viszont ha véletlen, akkor is gondolom felmérték ki a leggyengébb a környéken, és őket ütötték földre, mert akkor meg ez logikus nem? :D |
Quote:
|
Quote:
Ugye mennyivel más a story? |
Nah de tényleg zárjuk le annyival, örültem neki hogy egy elismert játékossal sikerült több napig éjjel-nappal csatázni, ahol szerintem bárki bármit mond derekasan helyt álltunk (törölve). Mindenki követett el kisebb-nagyobb hibákat a háború során, a végét pedig ugye még nem látni:)
Jó móka volt, és ennyi. Szerencsére senki nem sérült meg testileg, és remélhetőleg lelkileg sem:D |
Quote:
|
Mivel lezártátok a témát, inkább meg sem szólalok, mert csak benzin lenne a tűzre :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |