![]() |
Én nem utálom a balosokat,csak nem szeretem a nem meggyőzhető,butaságukhoz göcsösen ragaszkodó embereket :)
egyébként a 'dühöngésem' nem nekik szólt. hanem konkrétan egy embernek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kellemes szombat este... :D
|
Quote:
Quote:
Ilyenre gondoltál?:) Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát. Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem... ( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem) |
Remy és Synkel, intézzétek már el a nézeteltéréseiteket valamilyen emberi módon, kezd nagyon unalmas lenni ahogy minden áldott topicban megtaláljátok egymást.
|
Quote:
Ne haragudj, en nem csak neten vallalom magam, barmikor eledallok, ha szeretned. Nem en vagyok az, aki egy bulira se ment elmenni, pedig igerte, ugye...? Amugy pedig nem vagy vadidegen ember, ezernyi kedvessegeddel "beloptad" magad a szivembe. Laci: ha nem tetszik, tilts le minket... :) |
Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:53. |