Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 01-26-2008 21:39

Én nem utálom a balosokat,csak nem szeretem a nem meggyőzhető,butaságukhoz göcsösen ragaszkodó embereket :)

egyébként a 'dühöngésem' nem nekik szólt. hanem konkrétan egy embernek.

Remedy 01-26-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154606)
A jobbosok a balosokat, és viszont.
Remy engem, és viszont.
Meg mindenki mindenkit, és viszont.

(ez megint 3)

Megkertelek, hogy ne emlegesd a nevem, nehezedre esik tiszteletben tartani?

Synkel 01-26-2008 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154609)
Megkertelek, hogy ne emlegesd a nevem, nehezedre esik tiszteletben tartani?

Nem esne, de ha másképp emlegetnélek az téged is jobban zavarna:)

Remedy 01-26-2008 21:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154612)
Nem esne, de ha másképp emlegetnélek az téged is jobban zavarna:)

Azt lehetoleg csak akkor, ha karnyujtasnyira allsz tolem, jo? Addig meg letiltalak...

Kubbi 01-26-2008 21:45

Kellemes szombat este... :D

Synkel 01-26-2008 21:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 154593)
Talán azért, mert neten keresztül mindent meg mer tenni :D

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 154614)
Azt lehetoleg csak akkor, ha karnyujtasnyira allsz tolem, jo? Addig meg letiltalak...

Ilyenre gondoltál?:)
Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát.

Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem...

( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem)

laci 01-26-2008 21:50

Remy és Synkel, intézzétek már el a nézeteltéréseiteket valamilyen emberi módon, kezd nagyon unalmas lenni ahogy minden áldott topicban megtaláljátok egymást.

Remedy 01-26-2008 21:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 154616)
Ilyenre gondoltál?:)
Az ilyesmit én is viccesnek tartom. Vadidegen embereket megfenyegetni... nekem nem természetem, de szívesen kiállnám azt a próbát.

Remélem télleg letiltottál, és végre megszabadulok tőled. Mer az a baj, hogy innen már csak úgy lehet folytatni a bulit, hogy fényezzük magunkat milyen kőkemények is vagyunk, de az se természetem...

( Mellesleg nem emlékszem mikor kértél meg engem olyanra, hogy ne írjam le a neved. Ettől megtörténhetett, de télleg nem emlékszem)

Pedig kb 10 perce tortent.

Ne haragudj, en nem csak neten vallalom magam, barmikor eledallok, ha szeretned. Nem en vagyok az, aki egy bulira se ment elmenni, pedig igerte, ugye...?

Amugy pedig nem vagy vadidegen ember, ezernyi kedvessegeddel "beloptad" magad a szivembe.

Laci: ha nem tetszik, tilts le minket... :)

Tsobi 01-26-2008 22:00

Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.

dreaman68 01-26-2008 22:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 154621)
Remy,szerintem nem az a megoldás,hogy mindenki tiltson le,akinek nem tetszik ... itt lenne az ideje,hogy megkapjátok az újonnan bevezetett szankciókat a folyamatos offolásokért.

már boccs de egy dühöngő topicban offoltak?

All times are GMT +1. The time now is 18:53.