![]() |
Quote:
egynél rosszul tippeltem :) |
Ezt anarch fórumán találtam:
A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó. |
Pemi volt az elkövető, aki beírta. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/thumb/071205/...toltes.hu_.jpg
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ukránok újabb eszes gázcsövei. |
Ebben mi a vicces? :D:D:D
Szerintem ritka jól van megcsinálva, átlátható, és könnyű hozzáférni. Olcsón fenn is tartható. Képzeld el, ha ugyanez a föld alatt lenne, és valami meghibásodna. Vagy gázszivárgás lenne , vagy valami. 10 métert áshatnának lefelé, úgy, hogy esetleg a 'felsőbb szintek' útban lennének. Az ilyen jellegű gázcsöveket mindig is a felszín fölött vezették. Halkan megjegyzem Pécsen ugyanilyenek vannak, csak kisebb kivitelben (ne több emeletes az építmény, csak mondjuk 1 emelet.) Szerintem ez teljesen jó. Mellesleg az sem mindegy milyen helyen van, mert ugye ha a tektonikus mozgások erősek a környéken, alapból nem éri meg föld alá rakni, mert hetente fog eltörni a gázvezeték. Az meg senkinek sem jó. A parasztnak azért, mert nem lesz fűtés, a gyárnak mert nem lesz termelés, a gázkereskedőnek meg nem lesz bevétel, és végül mindenkinek, mert a költségeket ki kell fizetni a javítás után. Amennyiben van valami szövegmagyarázat a képhez, amitől poénos lesz, kérlek, ne tartsd vissza, oszd meg velünk! :D |
Quote:
|
Ezt most olvastam 5/Q fórumon.
Szerintem hatalmas:D:D A világban átlagosan minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Chau-Chu. Szerintem Sanyi az. :D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |