![]() |
Quote:
|
Egy rutinos öreg rókával, a veterán finn válogatot Shefki Kuqival próbálják meg pótolni az idény végéig, a Liverpoolhoz igazoló Andy Carrollt a Newcastle csapatánál. Az 1995 óta 12 klubot (Blackburn, Ipswich, Fulham, Crystal Palace, Swansea) is megjárt 34 éves futballista a múlt hónapban vált szabadon igazolhatóvá, miután közös megegyezéssel szerződést bontott vele a Swansea vezetősége.
Íme a videó ami meggyőzte a Newcastle vezetőit, hogy feltétlenül szükségük van egy Kuqira az idény végéig: |
Micsoda szabadrúgás kombináció :)
|
(Pannonosoknak)
Kiszedtem így lehiggadva,mert tényleg nincs értelme az ilyeneknek. (a Lámáknak) Én még büszkén mondom magamról hogy része voltam annak a Láma klánnak aki idáig eljutott. és szeretném megköszönni nekik: Taki Kill Titykó Csaba Vöcsi Paraj Sanyi Zsáni Watto Cz Lehet rosszul emléxem, de ez volt utoljára a felállás ami elött elkezdett a klán szétvállni, és ez volt a felállás a találkozó idején. (ha tévedek szóljatok) Ezenfelül még akik mostani vagy korábbi közremüködök voltak amig ott játszottam (és emléxem is rájuk): Seldon Tsobi Enci Pulyka Roc Pali Vik Marci. Ezen játékosoknak nagyon köszönöm az eltöltött 3,5 évet és ha valaki kimaradt kérem jelezzétek. Nagyon jól éreztem magam a klánban, és csak ők tehetnek arról,hogy nem hagytam már abba 3x a hóditót. Sajnálom hogy így alakult, hogy szét válnak útjaink, de ezt ti már tudtátok pár hónapja,hogy az újrakezdést tervezem szűz lapokkal. asszem ma pont bizonyitva is lett itt a fórumon, hogy miért kezdett el elegem lenni a nagy hekis játékból. A szívem mélyén mindig is a lámáknál leszek és tartani fogom jó pár emberrel a kapcsolatot. |
nemtudom mi ez a tobbesszám meg a klánunk emlegetése
de emlékeim szerint szart sem kevertem és sárt se dobáltam és fenyegetozni se fenyegetoztem meg ezt a revansvétel dolgot sem értem ha valakinek uzenni akarsz valamit nem kéne másokat is belekeverned mert épp sárdobálni van kedved |
Quote:
Kutyu! Pulykát cseréld ki Zsánival,és Rocot Wattoval. ebben a formában kb megkapod a tali idején lévő ősklán felállást. |
Quote:
Totya most őszintén volt jksz ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:45. |