Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Ati 04-11-2008 13:11

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169279)
Én inkább azt mondanám,hogy nincs ló jó a szamár is!
Mivel a régi elfet nem lehet választani kénytelenek beérni ezzel és ezt válasszák.

Én pedig azt mondom, hogy az elf végre arra van használva, amire való: békés játékra. Nem arra, hogy sunyi módon teljesen bevédett országgal poénból ártózzunk másokat, mert az milyen jó.

Tudom, tudom, ez egy játék, és akinek ez okozta az örömöt, az most rosszul járt. De nézzük a másik felét is az érmének: akit csak viccből gyújtogatott folyamatosan, az végre tud úgy játszani, hogy azok az országok, akiknek lehetetlenség visszavágni, nem fogják csak úgy szórakozásból szivatni.

Azt gondolom, hogy teljesen jó lett az elf, így sok-sok hónap távlatából is.

J.Ati 04-11-2008 13:17

Én csak A-ban vagyok elf!
Előtte se csináltam azt ,hogy sunyi módon ártottam másoknak és most se csinálom azt.
Voltam régebben még a változtatás előtt hadis-tolis elf:)
Ilyen már nem leszek többet:D

Ati 04-11-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169283)
Előtte se csináltam azt ,hogy sunyi módon ártottam másoknak és most se csinálom azt.

Szuper, akkor a több hónappal ezelőtti változás nem érintett, és nincs miről beszélni most, így több hónappal a változások bevezetése után sem. :)

J.Ati 04-11-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169285)
Szuper, akkor a több hónappal ezelőtti változás nem érintett, és nincs miről beszélni most, így több hónappal a változások bevezetése után sem. :)

Igazad van:)
Engem nem érint a dolog!
Tulajdonképpen csak,akkor lennék elf,ha nem lenne nagyon időm v. kedvem játszani és úgy akarnék haladni.

A lényeg,hogy nem borult fel a játék ettől a változtatástól.

Ati 04-11-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169287)
A lényeg,hogy nem borult fel a játék ettől a változtatástól.

A törpe változásától jobban gondoltam, hogy fel fog borulni picit, de az sem igazán hatotta meg. Érdekes.

J.Ati 04-11-2008 13:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 169288)
A törpe változásától jobban gondoltam, hogy fel fog borulni picit, de az sem igazán hatotta meg. Érdekes.

A lényeg,hogy az óriást ne bántsuk:)
Szerintem azzal játszanak a legtöbben.

Valezius 04-11-2008 17:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 169290)
A lényeg,hogy az óriást ne bántsuk:)
Szerintem azzal játszanak a legtöbben.

Legszívesebben az összes óriást megrugdosnám. :D
Jaj de utálom őket.
Még így is, hogy a hullám nem látja, ki az.
Az A-s orim meg nem nagyon találkozik velük :D

Redback 04-11-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 169345)
Legszívesebben az összes óriást megrugdosnám. :D
Jaj de utálom őket.
Még így is, hogy a hullám nem látja, ki az.
Az A-s orim meg nem nagyon találkozik velük :D

Én se szeretem őket...Mindenki isteníti szinte őket, de nekem nem jön be.Egy jó kis élezett ork, amit tuti nem fog meg senki.Persze kell hozzá elég jó szövi is!

[HTPA]GeeForce 04-11-2008 18:09

Ork semmit nem ér magában, csak erős szövivel. Kicsontozzák, hiába üt nagyot, ha állandóan levarázsolják meg szétlopják...

Egy MF óriás sokkal életképesebb, mint egy MF ork. És egy óriás egy rosszabb szöviben is elél, míg egy ork nem.

Az óriás nagyon erős. De csatlakozom Valeziushoz. :D Én utálom őket, mert mint tolvaj, nem sok jót tartogatnak számomra.... :D:D:D

N.a.t. 04-11-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169361)
Ork semmit nem ér magában, csak erős szövivel. Kicsontozzák, hiába üt nagyot, ha állandóan levarázsolják meg szétlopják...

Egy MF óriás sokkal életképesebb, mint egy MF ork. És egy óriás egy rosszabb szöviben is elél, míg egy ork nem.

Az óriás nagyon erős. De csatlakozom Valeziushoz. :D Én utálom őket, mert mint tolvaj, nem sok jót tartogatnak számomra.... :D:D:D

Én viszont kifejezetten szeretem ezt a sokak által tamagocsinak vélt fajt :]]

All times are GMT +1. The time now is 16:00.