![]() |
Quote:
|
Ha már itt járunk
|
|
|
|
|
|
|
Hétvégén SárospATTACK volt a haverokkal, ez volt ennek az évnek a nótája :) Elnézést előre is, de ez a teremtés, mármint a Cuprapenis bubo, egy elég ismert mumus. :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bon Jovi feldolgozás :) |
|
|
|
|
Johannes Heil
:cool: :: Johannes Heil - Hallelujah :: :cool: |
|
...egy házi állat jobban megért, mint az embertársad vigyázz hogy kit dédelgetsz mer' az ember támad... |
Aranyos :) |
|
|
|
|
Zaklatás
Szerettem volna Szerettem volna elkapni a rosszat Szerettem volna meghagyni a jót Szerettem volna elfeledni mindent Ami valamikor ellenem volt Szerettem volna szabadon élni Lenyeltem sokszor az alkoholt Szerettem volna talpon maradni De az áradat magával elsodort Szerettem volna sok mindent De mindig ott volt a volna-volna Nem hiszem hogy az életem csak a kudarcokról szólna Szerettem volna felállni a sárból Szerettem volna érezni a fényt Szerettem volna a napba repülni De mindig el sötétült az ég ... |
HVIM-es tragédia Augusztus 20-án éjfélkor Fehérvárcsurgón eddig tisztázatlan körülmények között autóbalesetet szenvedett a Fejér megyei HVIM egyik oszlopos tagja, S. P. és Kónyi-Kiss Domonkos, a HVIM vezetőségi tagja. A tűzoltók és a mentők csak hosszú küzdelem után tudták kiszabadítani a kocsiba szorult két fiatalt. S. P. - teljes nevének közlésére még nem kaptunk felhatalmazást - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen, a mentőben életét veszítette. Kónyi-Kiss Domonkost nagyon súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azóta kómában fekszik. Csak a szüleit engedik be hozzá, egy kis időre tudott bemenni Zagyva György Gyula és Koncz Eszter, a HVIM vezetőségi tagjai. A balesetről a szakértői és rendőrségi vélemények még nem készültek el. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom mélyen megrendülve szeretné őszinte részvétét kifejezni S. P. családjának. Temetésének időpontjáról tájékoztatást adunk. (HVIM sajtószolgálat) |
MTV Ikon - Ákos
most szedtem le aviban, de mivel nincs kedvem nézni, így csináltam belőle mp3-at :D Turbo - Ismerj fel Turbo - Láss bennem mást Anti Fitness Club - Majom a ketrecben Bársony Bálint Juhász Gábor Jazz Quartett - Induljon a banzái Superhero - Erő és alázat Eszenyi Enikő - Nem ér semmit a dal Hősök - Ikon Magashegyi Underground - Dúdolni halkan Ferenczi György és a Racka Jam - Az illatodról Road - Mindenki táncol The Moog - Hello Szirtes Edina "Mókus" - Valami véget ért Compact Disco - Indiántánc Jamie Winchester - Damned Közösen: - Ilyenek voltunk |
Quote:
|
|
|
Tegnap volt szerencsém kikapni az együttes egyik tagjától egy "Guitar Hero" meccsen. Nem ismertem eddig ezt a bandát, ő ajánlotta, hogy hallgassak bele a zenéjükbe és valóban nem rosszak. Nem is baj, ha lesz még egy igazán jó Folk Metal zenekarunk az Echo of Dalriada mellé.:) |
|
MHV : Nem tudok várni
Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Elég volt már a szavakból! Akármit mondasz, lehangol... Hagyj engem a lelkeddel! Mindent adj, vagy felejts el! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Ne játssz hát, mert a vérem forr! Most az egyszer rám gondolj! Fejezd be, amit elkezdtél! Ne szállj ki a lényegnél! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni, itt van az idő, közel a csoda! Nem tudok várni, itt van az idő, na, most vagy soha! Oh! Hányan mondják, hogy várjak még, van még időm elég; Lásd be, ágyban is rossz ötlet gáz helyett a fék! Ne gondold azt, hogy túl sok volt, mit idáig engedtél, Vége, tovább így nem bírom, nem várok, ne is kérj! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni, itt van az idő! Nem tudok várni, itt van az idő, közel a csoda! Nem tudok várni, itt van az idő, na, most vagy soha! Nem tudok várni, itt van az idő, közel a csoda! Nem tudok várni, itt van az idő, na, most vagy soha! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni, itt van az idő! Nem tudok várni! Nem tudok várni, itt van a csoda! Nem tudok várni, itt van az idő, közel a csoda! Nem tudok várni, itt van az idő, na, most vagy soha! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! Nem tudok várni! ... (Sajnos video változatot nem találtam) |
All times are GMT +1. The time now is 04:45. |