Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Kós00792 12-09-2007 10:32

Bajt keresnek:D csak vérprofikba kötnek bele :D

belas 12-09-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 141579)
Bajt keresnek:D csak vérprofikba kötnek bele :D

Akkor tényleg baj van.:DD

belas 12-09-2007 13:51

xxxx(#xxxxxx)
2007-12-09 09:51:00
Helyezés: xxxx
Érték: xxxx

szövibe lépnék ha lehetamit akartok az leszek a szövibe
köszi:üdv!!!

Bármi???? he-he:)

Pepa 12-09-2007 15:03

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 141561)
Érték: 2222222222225255555555555555558350

Szép nagy ország:D

Fefe013 12-11-2007 17:50

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 141740)
Szép nagy ország:D

és alattam van:D:D:D Le se merem írni az én értékemet:D:D:D

Kancsendzönga 12-12-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by belas (Post 141674)
xxxx(#xxxxxx)
2007-12-09 09:51:00
Helyezés: xxxx
Érték: xxxx

szövibe lépnék ha lehetamit akartok az leszek a szövibe
köszi:üdv!!!

Bármi???? he-he:)

Ezeket sosem értettem, a diplomácia a hódban egy fórum,ahol hirdetnek az emberek. Chat-en elmegy, ha nem központozol és/vagy nem írsz helyesen, de egy fórumon legalább az érthetőség kedvéért kéne, nem hiszem el, hogy valakinek azon a 10 másodpercen bukna az orija, amennyivel így előbb fel tudja adni a hirdetését...

laci 12-12-2007 14:44

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 142707)
Ezeket sosem értettem, a diplomácia a hódban egy fórum,ahol hirdetnek az emberek. Chat-en elmegy, ha nem központozol és/vagy nem írsz helyesen, de egy fórumon legalább az érthetőség kedvéért kéne, nem hiszem el, hogy valakinek azon a 10 másodpercen bukna az orija, amennyivel így előbb fel tudja adni a hirdetését...

Eleve milyen dolog ez: egy Diplomáciába beírt hirdetés gyakorlatilag önreklám, magamat akarom "eladni" egy szövetségbe, vagy magam köré akarok gyűjteni szövetségeseket. Márpedig ilyen igénytelen hozzáállással a valódi életben sem lehet semmit eladni (illetve sajnos gyakran mégis,de ez már a vásárló igényességén múlik). Én legalábbis tuti nem vennék fel ilyen hirdetés alapján senkit. Csatlakozni meg aztán végképp nem csatlakoznék egy olyan szövetséghez, amiben ez a színvonal. Nem sznobizmusból, hanem azért, mert az ilyen hirdetés "gazdája" vagy hanyag, vagy ennyire igénytelen, vagy... (nem akarok senkit megsérteni), de semmiképpen nem olyan, akire egy szövetséget alapoznék.

Egy eset van, amikor nem hibáztathatom, mégpedig az, ha diszgráfiás az illető. De nem hinném, hogy olyan sok diszgráfiás ember játszik a Hódítón, ahány hasonló színvonalú hirdetést, fórumbeírást vagy bármilyen más írásbeli megnyilvánulást látok.

Fefe013 12-12-2007 14:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 142709)
Eleve milyen dolog ez: egy Diplomáciába beírt hirdetés gyakorlatilag önreklám, magamat akarom "eladni" egy szövetségbe, vagy magam köré akarok gyűjteni szövetségeseket. Márpedig ilyen igénytelen hozzáállással a valódi életben sem lehet semmit eladni (illetve sajnos gyakran mégis,de ez már a vásárló igényességén múlik). Én legalábbis tuti nem vennék fel ilyen hirdetés alapján senkit. Csatlakozni meg aztán végképp nem csatlakoznék egy olyan szövetséghez, amiben ez a színvonal. Nem sznobizmusból, hanem azért, mert az ilyen hirdetés "gazdája" vagy hanyag, vagy ennyire igénytelen, vagy... (nem akarok senkit megsérteni), de semmiképpen nem olyan, akire egy szövetséget alapoznék.

Egy eset van, amikor nem hibáztathatom, mégpedig az, ha diszgráfiás az illető. De nem hinném, hogy olyan sok diszgráfiás ember játszik a Hódítón, ahány hasonló színvonalú hirdetést, fórumbeírást vagy bármilyen más írásbeli megnyilvánulást látok.

Egyetértek veled!
Ha meg tudja, h nem tud helyesen írni, akkor ott a szövegszerkesztő és az aláhuzgálja neki, de a lustaság és igénytelenség sajnos gyakori jelenség:(

It(AZ:)) 12-12-2007 19:51

"...
tehát szívesen vállalom a most ismerkedő/kis ideje játszó országok jelentkezését(levélben:D) akik szeretnének egy kis segítséget! szívesen segítek(levélben-szövire lépni nem tudunk:D) de persze nem ingyen!egy bizonyos kérdésmennyiség után VIP-et kérek!
bátran jelentkezzetek!"

Na látjátok feleim,ez az igazi piacozás,nem ám a fegyver- meg tekikereskedelem.:)

belas 12-12-2007 20:00

Vipért segiteni annak ,aki most kezdte...hm??

All times are GMT +1. The time now is 03:13.