![]() |
Nem tudom miért baj, hogy "arcosan" meséli el a történetét? Pláne, ha oka is van rá!
Mindig szívesen olvasom egy-egy szövi csatáját, amiben ez benne van. Ahelyett, hogy mindenki Rrrrrr-t fikázza, inkább hallgassuk meg a másik oldalt is. És ha a másik oldal is elismeri a vereséget, akkor: lehet gratulálni Rrrr-éknek, hogy egy olyat vertek el, akinek van egy "1 milla feletti orszaga, és egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerk.: Egyébként részünkről 100%osan tiszta volt a csatázás, ha megfelelő okot látnék ennek a bizonyítására, bármikor bárkinek elküldeném print screenelve a szövifórumunkat teljes egészébe, a fontos eseményeket, meg a naplózott msn beszélgetéseket a szövinkkel. Remy gyanusítgatása, meg idióta célzások kevesek ahhoz, hogy dolgozzom ilyennel 3percet. Ha részrehajlás nélküli, komolyabb vizsgálat lenne, akkor anarchba lennének már rég Killerék, azokkal együtt akik a piacot próbálták "szabályozni" nekik több-kevesebb sikerrel. De sajnos én is beleestem most, az alantas gyanúsítgatások hibájába, ezért inkább hagyjuk a dolgot annyiban, Killerék lent vannak, mi pedig fent. Ganxsta pedig megmondta, le...rni lehet, fel pedig nem:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valóban hazudtam jóval több ürese volt mint nekünk együtt:) Szabad terület: 1345 Ház: 234 Barakk: 0 Kovácsműhely: 0 Tanya: 0 Könyvtár: 0 Raktár: 18 Bányák: 0 Őrtorony: 0 Kocsma: 116 Templom: 113 Kórház: 0 Piac: 0 Bank: 8 semmi infó nincs kiadva mert már újrázot:D ha így néz ki a "győztes" jobb ha nálunk nem néz senki éplistát mert még szívrohamot kap:) nem is beszélve a törölt "győztes"-ről:) végülis ha a leszakadt tagunk helyett beveszek egy friss orit lehet hiába vagytok 9en:rolleyes:;) |
Quote:
|
Quote:
azért azt látni, hogy ez nem ön kezűleg történt elírtam :) "nem" nélkül gondoltam |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:06. |