![]() |
Quote:
Azt nem szeressük. |
Quote:
Na, de akkor nem csak beszólogatok hanem leírom a véleményem is: Én alapvetően egyetértek veletek. Szerintem is Harcosok háthogyismondjam tud szépeket és érdekeseket írni :D DE, nem értem miért foglalkoztok ennyit vele. Ha válaszolgattok folyton az Arcos beírásaira, csak adjátok alá a lovat. Ő polgárpukkaszt ti meg tapsoltok hozzá. Nem fog megváltozni szerintem ennek hatására, ha ez így van akkor meg Maunika só lesz mégicsak. Ha ez a cél, bánom is én, én is jól szórakozok :D Ha nem, akkor viszont teljesen céltalan és felesleges. Chatben van a topic, szóval nem rendeltetésellenes, ha céltalan és vagdalkozó lesz, viszont komolyan venni meg nehéz :) Mit érdekel engem, ha valaki arcoskodik? Ha valaki olyat csinál, ami tetszik, annak örülök, ha meg olyat ami nem tetszik, azt meg leszarom, de nem fordítok direktbe időt arra hogy osszam meg beszólogassak neki. De ez csak az én véleményem, csináljátok ahogy jónak látjátok, mondom, öröm olvasni itt minden hsz-t, jókat lehet röhögni :D:D |
Quote:
Akkor szerintem nézd azt,mert itt nem lesz bunyó:p |
Quote:
|
Quote:
Sokan jönnek ide szórakozni ,és szurkálódni,ezért is pörög ez a topic:D A lényeg,hogy legalább nem punnyad a fórum. |
Quote:
|
Egy ismerősöm, aki Mátészalkán tanít, ott ahová jársz Harcosok, frappánsan jellemzett Téged tegnap...
"Máté a 9.B-ből? Egy nyál gyerek" Ő nem hódozik, de már ajánlottam neki a külső fórumot, olvasott belőle pár oldalt, amit akkor írt, azért sztem bannert kapnék :) De legalább Ő nem az írásaid miatt alkot rólad véleményt, mint itt mindenki... Ő ISMER!! :D jó éjt! |
Quote:
Komolyan kíváncsi vagyok ki az:) Bár még ez a Máté nem mond el sokat ha 9.B akkor sem...:O) Engem ismer és nem tanít?? Egy ember lehet maximum egy tesitanár de hát beszélt velem 1 évben 10szer és ismer az erős. Valahogy nem kezdek el velük haverkodni. Azért érdekes,hogy te az állítod egy ottani tanárról,hogy más háta mögött kibeszéli és nem meri a szemébe mondani azokat a kitiltást érő szavakat. Ilyet biztos nem tenne senki, mert ezek olyan rossz tulajdonságok,mint amilyet itt nem olvashatott senkitől:O) El se tudom hinni pont ezért. |
Quote:
Akkor ne hidd... Szép napot! |
Quote:
Te azt állítod,hogy egy tanár aki ismer, és nem tanít(én mondtam,hogy egy ilyen ember van akire illik a leírásod de az az egy sem ismer, tehát egy sem)ezt mondta rólam. Kérdezd meg majd tőle,hogy pontosan kiről beszélt,mert nem egy Máté van. Illetve nyomtasd ki neki az előző hsz-m... Kérdés: Miért kell anonymnak maradnia ha létezik? |
Harci,Te mélyen vallásos vagy. Melyik vallást is tetted magadévá? Mert nekem nagyon úgy tűnik,hogy előbb fog a fejed búbja kikopni,mint a cipőd ORRA.
|
Quote:
Tehát a Magyarországon elfogadott keresztény vallást:O) |
Quote:
|
Quote:
talán nem véletlen,hogy nem találkoztam még itt sem ilyen emberrel. Talán nem véletlen,hogy ezért a nézetemért is beszólnak és senki se meri írni,hogy igen igen igen igen így élek... Igen igen És aki a max.-al máshogy bánik,mint a min.-nel ott már köztes besorolás is van. |
Igen,én így élek. :)
|
Quote:
Az embert, akit keresel, megtaláltad a személyemben. Aki 500 k Ft-ot visz haza (tehát bruttó fizetése kb 800-900k ft/hó) azt pontosan annyira becsülöm, mint a putrilakót. Fordítva. Egy putrilakót totálisan pontosan annyira becsülök, mint aki 500 k ft-ot visz haza. Mind a kettőt nagy ívben leszarom, és lekerülöm, sőt, tartok tőlük, mivel mind a két kategória az én véremet szívja. (Értsd: totál egyformán utálom mindkét kategóriát) Az egyiket eltartom, az általam megkeresett adóból ingyenlakást, hajléktalanszállást, meleg kaját, segélyeket, támogatásokat, stb stb stb stb.. (boccs, nem sorolom tovább, még mit) kap, PLUSZ még a buszmegállóban odajön, a szarszagú arcával beleböfög az enyémbe, hogy adjak mán nekije egy kis pízt me má nagyon éhüs, oszt enni kíne má valamit... Ha nem adok, még neki áll feljebb, volt, amelyik még a vállamat is meglökte, miközben elküldött melegebb éghajlatra. (Megjegyzem, mindezek után, amikor kikattant egy 7,9 cm-es fekete titániumpenge egy fekete -csúszásgátló felületű- acéltokból, amelyre az van írva: "Smith&Wesson CKG-101B", elég gyorsan eltűnt az egyik mellékutcában. Hogy ne éljek az "elrohant" kifejezéssel.) A másikat is eltartom, mert becsületes alkalmazotti munkaviszonnyal fizikai képtelenség ilyen pénzösszeget keresni, tehát az emberünk 1. vagy valami társtulajdonos egy multicégnél (nem, az igazgatók sem keresnek ennyit, messze nem, azoknak megáll a fizetésük 190-290 k Ft között nettóban), tehát rabszolgatartó, 2. esetleg valami óriás kereskedelmi hálózat élén áll (szintén nem igazgató, hanem annál feljebbi ranglétrán), tehát tulajdonképpen csaló/bűnöző, 3. közgazdász/bankár - lásd első két pont végét együttvéve 4. politikus - lásd előző bekezdés azon részét, ami azt firtatja, hogy én tartom el... Ismételve önmagam, mindkét általad említett kategóriát elkerülöm, amilyen messze csak tudom. |
Quote:
Szóval két véglet van a hajléktalanoknál is... Volt hogy bevásárló központ parkolójában odjött a hajléktalan kunyerálni, édesapám mondta neki hogy figyeljen ad neki munkát és kap egy személyzeti lakást csak dolgozni kell... embert én úgy még nem láttam eltűnni |
Az előbb tulajdonképp én is hosszas fejtegetésbe bonyolodtam,aztán rájöttem,hogy a legegyszerűbb,ha a lényeget írom le. :)
|
Quote:
Illetve rengeteg ember sok más miatt egyből: Kisebbség stb... Tsobi neked mondom gratulálok ha te így élsz. Sok ilyen embert ismersz a környezetedben?????:O) |
Quote:
És gazdag közül sem lesz mindenki szent. De ha te úgy érzed,hogy általánosságban ha rágondolsz egy hajléktalanra és ugyanazt a gondolatot váltja ki,mint egy általánosságban vett pincér akkor Ámen , de nekem nem... |
Quote:
|
Quote:
TE soroltad be őket, azt mondtad, hogy vegyek alapul egy ismeretlen milliomost meg egy ismeretlen csövest. Alapul vettem. Most akkor neked mi a bajod? :D A belső énjük nem érdekel, mivel a gazdag úgy veszi el a pénzem, hogy törvényt alkot arról, hogy köteles vagyok neki adni, a szegény meg úgy, hogy körbeállnak 3-an egy sötét buszmegállóban éjszaka........ Nos, az első ellen nem tudok védekezni, a második ellen meg megpróbálok, ahogy tudok. A katonai herélőkésem pedig kellék a próbálkozásomhoz. |
Quote:
Attól,hogy valaki azt érzi,hogy: Hajléktalan , legtöbbször ittas ember belső énje általánosságban nem azonos egy józan gazdagabb emberével nem fog a rendezvényeken törni-zúzni:) |
Quote:
|
Quote:
De nem arra gondoltam amire te:O) Arra,hogy: Az embereket, vagyonuk, munkájuk, esetleg származásuk alapján Magyarországon a legtöbb ember ismeretlenül besorolja. Ki jobban ki kevésbe. Ki bevallja, ki tagadja. És van szerintem a legkisebb rész: Akik nem sorolnak be semmi alapján:O) |
Tsobi majd valamikor délután válaszolok de lehet csak 7-8körül majd elválik most már sajnos nem tudok:)
|
Én bevallom, hogy besorolom.
Most jön az előítélet szöveg. Amit én meg leszarok, mert ez nem előítélet valójában. Hanem tapasztalatokon nyugvó utóítélet. Csak ugye ez is egy jó fogás, hogy valakit előítéletesnek titulálnak, mert akkor az hitelét veszti. Vissza a talmudi tanakhoz, igaz? :D Talán az ingyenélőknek nem kellene évszázadok óta ingyenélnie, a gazdagoknak meg nem kéne agyhalottnak lenniük, és a harácsoláson kívül figyelhetnének másra is. Ezt sem ma kezdték el. Tehát én az eddigi tapasztalatok alapján, az ő hibájukból ítélem meg őket. Majd ha látom a változást, elgondolkodom azon, hogy szemléletet váltsak én is. Addig viszont kizárt, ugyanis ez egy fajtája az önvédelemnek. Nem keresem a társaságukat, és azt sem hagyom, hogy ők keressék az enyémet. |
Quote:
Viszont örülök,hogy ilyen sokan beszólnak érte örülök,hogy ebben a hódban olyan sok jóakaratú ember van itt mindenki olyan rendes ... Még szerencse,hogy naponta csak 5ember kap figyelmeztetés, kitiltást és csak 20kerül anarba:O) |
Ha azt vesszük, hogy kb 600.000 regisztrált ország van, akkor az 5 figyi + 20 anarch elhanyagolható mennyiség. :)
|
Quote:
(Tsobi neked majd később) |
Amúgy az a 20 anarchba helyezés azok között nagyon ritka akik nem 5. szinten vannak és kezdők :) tehát ha úgy nézzük hogy 1/A-s B-s G-s L-es anarchba rakás mennyi szokott lenni akkor az elég csekély azokhoz a kezdőkhöz képest akik nem olvasták a zsabáélyzatot és akik beregeltek utána még egyet mer az milyen mókás :)
|
Quote:
Még mindig a 0,00167 %-nál tartunk... |
Quote:
Gondolom senki sem gondolja komolyan,hogy csak annyi csalás történik és annyi káromkodás amennyiért büntetés is kiszabásra kerül. Dragon igazad van,hogy anarba főleg 5-ről kerülnek de igazán bárkit is érintő csalások nem ott történnek. De mivel már feljebb tudják,hogy mi az ami szabálytalan egyértelműen próbálnak ügyesebben csalni. Ne mondd nekem azt,hogy te nem lennél képes pár olyan csalásra amiért alap esetben anar járna de mégsem kerülnél át... Na látod más is képes rá... |
Valóban, szerintem 20-30 országot is fel tudnék léptetni 5. szintről.
A kérdés az, hogy akar-e ilyet tenni valaki vagy nem. Sokan nem akarnak. Akik meg akarnak, elhanyagolhatóan kevesen vannak. Ettől függetlenül én se szeretem a normált, mert bár kevesen vannak a csalók, nagy kárt tudnak okozni, amit nem térít meg senki, akkor se, ha kiderül, hogy csalással szedték el tőlem... Az oké, hogy anarchba dobják őket, de én akkor is elbukok csomót a vagyonomból. És ez nem tetszik. Ettől függetlenül a játékosok többsége szerintem rendesen játszik, és a személyes ismerettségi körömből se tudnék egyetlen csalót sem megemlíteni. Ezért anarchozom. Ott a csalók semmit nem érnek. :) |
Pool neked látom semmi se tetszik.
Talán nem gondolod úgy,hogy a lebukókon kívül is van csalás? Ezt ugye te sem gondolod komolyan?? Amúgy ha gondolod csütörtökön lenézhetnél ide ha annyira kíváncsi vagy rám. Az utazásod felét kifizetem ne legyen abból sem problémád. Megtudnád ki vagyok és én is,hogy te:O) 20percet kibírok veled:D |
Quote:
|
Quote:
Ha valami tömegközlekedés stb akkor egész is mehet:D Ha valami taxi ne is jöjjön:D Meg amugy is nekem nem fontos,hogy haza is menjen...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak még a nevét se tudom, azt meg, hogy hol lakik végképp Mindenkiért küldetek. Ne csodálkozzatok tehát ha titeket is idehoz egy lovashintó:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:39. |