![]() |
|
|
|
Nem rossz, de az eredetit nem tudja űberelni.:)
|
|
Franka Potente karaktere meghal az egyik részben?:( Eddig meg akartam nézni a trilógiát, mert még nem láttam, de így már félek tőle.
|
|
Suhancos - Unplugged koncert a 8-as stúdióban 1/8
Az összes videót nem teszem ki, de van még 7 videó youtubon, akit érdekel :) Második videó : Suhancos - Unplugged koncert a 8-as stúdióban 2/8 |
Most mutatták, szerintem szép dal :) |
Quote:
|
Quote:
Bájoló (1942) Rebbenő szemmel ülök a fényben, rózsafa ugrik át a sövényen, ugrik a fény is, gyűlik a felleg, surran a villám s már feleselget fenn a magasban dörgedelem vad dörgedelemmel, kékje lehervad lenn a tavaknak s tükre megárad, jöjj be a házba, vesd le ruhádat, már esik is kint, vesd le az inged, mossa az eső össze szivünket. Most olvasom, hogy dallamot írtál :D Akkor az nem tudom honnan ismerős. |
Bár tudom, hogy sokan nem szeretik a francia nyelvet. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
|
Quote:
|
Mint oly sokmindent, ennek az eredetijét is leszedték Youtuberól a szerzői jogokra hivatkozva... Kár érte. :o De tehetség másutt is van az előadására.
|
Quote:
Ma remek a hangulatom-tom-tom-tom, Ma van a szülinapom-pom-pom-pom.:D:D |
|
Van olyan, aki nyugodt, hallgatag,
Jól kezelhető, néma rab, De akad olyan, aki megvadul, Ha börtönéből nem szabadul Döntened kell, mi a fontosabb, Megnyisd, vagy őrizd önmagad Csak félig él, aki nem szabad, A rabok szíve megszakad |
|
|
|
|
|
|
Nincsenek szavak.. |
^^ |
|
Húsodba vág a múltad, és bíztat a jövőd
De még ma el kell dönteni, hogy lesz-e elég erőd Mindent újra kezdeni, elöről indulni De a célba végül győztesként érni |
:D:D
|
|
|
|
|
amp attack - oblivion
|
|
All times are GMT +1. The time now is 04:37. |