![]() |
Quote:
Nemár:) Ne felejtsük már el, hogy 2napig hárman voltunk négyőtök ellen, és akkor sem virítottatok semmit. Szóval hajrá fiú, legyen szerencséd. |
ja mellesleg csak reagáltam,mert szóltak hogy fikázol külsőn,de zöldbe is megírtam már neked ne levélbe vagy fórumon akarj háborúzni,mert azt nem úgy kell!!;)
|
Quote:
Nah nem vitatkozom vesztesekkel, miért kelljen bizonygatnom, hogy szét lettetek verve? :D Csak nézni kell egy éplistát, vagy hogy éppen merre van szétszaladva a szövid... |
Quote:
Kössünk bele valakibe, aztán kerüljünk alá 10körre/szabizzunk le:D Szerintem a fórumos harc jobban megy Neked, meg kéne maradnod annál. Meg itt többen támogatnak, nem kell legalább, hogy azonos csopiban legyenek a haverok:D Szóval szabadabb kezed van itt:D |
Quote:
|
Quote:
a te frissen leújrázott szövidnek egyedül volt annyi ürese mint nekünk összesen:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak mert én elég egyértelmű dolgokat írok le, ne gyere ezekkel a ködös utalásokkal. Akarsz valamit kérdezz, segítek... Szerk.: csak mert ha a Poollal történt afféromra célozgatsz, akkor csak annyit, hogy volt már annak pár hónapja, de én legalább nem voltam csirke elismerni, hogy igen, felmérgesítettem Poolt, aztán szétcsapta az országomat elég durván:) Sőt, azt sem tagadom jobb játékos nálam. De csak azért gondolom, hogy erre célozgatsz, mert még soha senki más nem vert minheki alá. Neked ilyeneket sajnos nem tudok mondani, ugyhogy magyarázd csak tovább a történteket, ameddig akarod, nem leszek lusta válaszolgatni, főleg ha megint valamit füllentesz:D |
Quote:
Azert ez a post mindent visz, ugyhogy nem is irnek semmit, csak annyit, hogy ha lesz 1 milla feletti orszagod, es leszel egy Lamadavasz szintu klan sikeres vezere, akkor majd Te is elmondhatod, hogy nem tettel le semmit az asztalra... |
All times are GMT +1. The time now is 15:04. |