![]() |
Quote:
|
Quote:
Majd ha beütöttetek egy 3 milla feletti aktív klánt, majd akkor azt mondom, hogy na ezek tényleg tudnak valamit. Mert nekünk volt ilyen. Nektek? Bár ha végiggondolom, akkor ütöttetek már be 3milla feletti aktív klán kitámadott országát :D |
B-ben Tsobiékkal megcsináltuk egyszer azt, hogy 24 óra alatt, 1 teljest kört sem voltak otthon a pacik :D 1 nap alatt 2400 hekire ütöttük magunkat. Az aktivitás volt szerintem.
|
Quote:
|
Quote:
Mert sztem az nem jön össze 24 óra alatt (48-72 alatt sem), csak ha találtok sok sereges orikat. Ahhoz ütni kell szöviszintem 2.800 hektárt... De B-ben ilyen nagy nagyon van, főleg 80.000 értéktől... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elhiszem, hogy fel lehet tépni gyorsan 2.400ra, de hogy nem 24 óra alatt, az is biztos... Meg B-ben 3-4 sereges orik 90k-tól? Az már tényleg hihetetlen... Te is, ha elolvasod, amit írtál, rájösz, hogy úgy biztos nem lehetett :) De nem akarok kötekedni, elhiszem.... |
Quote:
|
Quote:
Azért is irtam hogy lentebb simán megy a több sereg, 90k-felett meg egyre kevesebb... de átlagban még kijöhet az...:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |