![]() |
Quote:
(Viszont onnantól kezdve, hogy valaki ártózni tudja, vagy lopni, meg van lőve az egész, ülhet a falai mögött és imádkozhat, mert mást nem nagyon tud. De erről is beszéltünk már sokat ;)) |
Sejtettem hogy sok elf van A ban de hogy ennyire az meglepett. Szerintem nagon brutaéis a zarányuk ott. Foleg a többi csoporthoz nézve.
Sajna számomra ez azt mutataj hogy aki ne makar jacani Aban elf lesz elmegy a 30 ig és fordul. Es a számokat nézve nagyon sok ilyen ember van. |
Lehetne szó egy újabb elf arányról?
Köszi :) |
Quote:
Anarch nélkül: 11,6% Tartja magát szépen az elf. Az egyetlen dolog, ami megingathatja, az a törpe közelgő változtatása, ami igencsak nagy erőt adhat a törpe fajnak. |
Túl nagyot is... Na mindegy.
Hogy jött elő megint az elfes topic? Semmi baj nincs az elfekkel. Hadi elffel kemény csoportban si felvertem magam a topba, és már szintet is lépett, és ott is csak nyertes csatái voltak... Az se véletlen, hgoy az A tele van elfekkel. Még mindig erős faj. Akinek nem tetszik, az ne válassza. |
Quote:
|
Quote:
|
ott sajnos nincs szó a bevezetés időpontjáról. mert ha lenne el kéne kezdeni ezesetben a fedezéshez szükséges katikat piacolni pl. A-ban
|
Quote:
|
ezt sajnos nem találtam, köszönöm. bocsánat, hogy nem az elfről írtam
|
All times are GMT +1. The time now is 07:05. |