Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Dragi 06-29-2009 12:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217411)
Hat erre mar csak egyet tudok kerdezni....

Na de 300 heki alatt 4. szintre lépni?

Komolyra forditva a szot, nem hiszem, hogy barmi olyat ki tudnal talalni, amiben meg tudnal alazni. De legalabb az onbizalmad meg mindig hatalmas.

:))))

Sztem sakkoznotok kéne :DD áhh nem jó Remy nyerne akkor ivás áhh azt 18 év alatt nem lehet normál csoportok oda meg Máté nem tolja az arcát :)))

Na de Máté akkor mibe akarod alázni Remyt ?:))) levered a Biget egymagad ?:D

Ildee 06-29-2009 12:59

Szerintem bunyózzatok :D

Dragi 06-29-2009 13:02

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217413)
Szerintem bunyózzatok :D

valószínű :D de kis műanyag katonákkal gondoltad nem ?:D

Harcosok 06-29-2009 13:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217411)
Hat erre mar csak egyet tudok kerdezni....

Na de 300 heki alatt 4. szintre lépni?

Komolyra forditva a szot, nem hiszem, hogy barmi olyat ki tudnal talalni, amiben meg tudnal alazni. De legalabb az onbizalmad meg mindig hatalmas.

Eljöhetsz hétvégén ott leszek a párbajon ha igényled rendezek egy rövidebbet saját vipből is addig és hidd el ott megtudlak:)
Illetve mondom nem tudom mire vitted az életben. Na látod én se fogom kevesebbre:)

Hex 06-29-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217415)
Eljöhetsz hétvégén ott leszek a párbajon ha igényled rendezek egy rövidebbet saját vipből is addig és hidd el ott megtudlak:)
Illetve mondom nem tudom mire vitted az életben. Na látod én se fogom kevesebbre:)

elég amatőr dolog párbajra kihívni olyan valakit, aki lehet, hogy sosem volt párbajon.

de ettől függetlenül Remyre fogadnék :)

Harcosok 06-29-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217416)
elég amatőr dolog párbajra kihívni olyan valakit, aki lehet, hogy sosem volt párbajon.

de ettől függetlenül Remyre fogadnék :)

Ő mondta,hogy nem tudok olyat kitalálni természetesen nem olyan dolgot fogok mondani egy ekkora "óriási" játékos ellen amiben nem vagyok jó:)

De mondhatok olyat aminek köze nincs a hódhoz de annak sok értelmét nem látom.

Andrew 06-29-2009 13:07

Quote:

Neeee, necsináááld, még a végén elsírja magát :(
Hát hogy lehet valakit ENNYIRE megsérteni? :eek:

Harcosok 06-29-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 217418)
Neeee, necsináááld, még a végén elsírja magát :(
Hát hogy lehet valakit ENNYIRE megsérteni? :eek:

Jaj hagyjatok már mindjárt felsorakoznak itt a pincérek hát komolyan. Meg egy hadsereg.
Valahogy itt mások a célok és az esélyek...:O)

Remedy 06-29-2009 13:10

Quote:

Bevallom, nem vonz, hogy x oraig odaszogezodjek a gep ele, folyamatosan kattingatva. Ugyanezen oknal fogva nem jatszom hetvegit se, meg semmi ilyesmit. Tapasztalatodbol kifolyolag van ra esely, hogy megeloznel, de megalazni semmikepp nem tudnal, ketlem, hogy konnyu ellenfel lennek. Az alazas, meg mint tudjuk az, ha olyan nagy kulonbseg van ket ellenfel kozott, hogy az egyiknek eselye sincs, es a masik megsemmisito vereseget mer ra.

Az eletet meg teljesen kar idekeverni, nem is tudom, hogy johet az az alazashoz.

Ha en milliomos vagyok, megalaztam barkit is? Ha forma1-vilagbajnok vagyok, megalaztam barkit is? Ha ugy erzem, nekem van a legszebb, es legokosabb baratnom, megalaztam barkit is? Mindenkit mas tesz boldogga az eletben, es teljesen felesleges eletutakat hasonlitgatni... :)

Andrew 06-29-2009 13:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217419)
Jaj hagyjatok már mindjárt felsorakoznak itt a pincérek hát komolyan. Meg egy tanár hadsereg.
Valahogy itt mások a célok és az esélyek...:O)

Ne bánts kérlek, esdekelve kérlek :o De miért, miért engem? Hát mondtam én egy rossz szót is? :(
Mindjárt sírok :(

Harcosok 06-29-2009 13:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217421)
Bevallom, nem vonz, hogy x oraig odaszogezodjek a gep ele, folyamatosan kattingatva. Ugyanezen oknal fogva nem jatszom hetvegit se, meg semmi ilyesmit. Tapasztalatodbol kifolyolag van ra esely, hogy megeloznel, de megalazni semmikepp nem tudnal, ketlem, hogy konnyu ellenfel lennek. Az alazas, meg mint tudjuk az, ha olyan nagy kulonbseg van ket ellenfel kozott, hogy az egyiknek eselye sincs, es a masik megsemmisito vereseget mer ra.

Az eletet meg teljesen kar idekeverni, nem is tudom, hogy johet az az alazashoz.

Ha en milliomos vagyok, megalaztam barkit is? Ha forma1-vilagbajnok vagyok, megalaztam barkit is? Ha ugy erzem, nekem van a legszebb, es legokosabb baratnom, megalaztam barkit is? Mindenkit mas tesz boldogga az eletben, es teljesen felesleges eletutakat hasonlitgatni... :)

Na látod így soha nem tudjuk meg.

Mindenkinek lassan már más az alázás is :D"Ha én adtam neked 5kört vihart meg vagy alázva."

Azért lássuk be nem mindegy az sem,hogy ki a F1 bajnok. Nem tudom az ő sikereit összehasonlítani egy pincérrel például.
Persze más az érték más de nem a bölcs emberek lesznek közmunkások és nem a hülyék neve előtt van a Dr. .

Hex 06-29-2009 13:21

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217424)
Na látod így soha nem tudjuk meg.

Mindenkinek lassan már más az alázás is :D"Ha én adtam neked 5kört vihart meg vagy alázva."

Azért lássuk be nem mindegy az sem,hogy ki a F1 bajnok. Nem tudom az ő sikereit összehasonlítani egy pincérrel például.
Persze más az érték más de nem a bölcs emberek lesznek közmunkások és nem a hülyék neve előtt van a Dr. .

na ez az oltári nagy baromság, amit írtál.
Mi okod van feltételezni másról, hogy ha pincér is, nem ér fel egy F1 bajnokkal? milyen jogon skatulyázol be így embereket? Mi bajod van a közmunkásokkal? Régen a nők 8 általános után nem tanulhattak tovább, ilyen erővel miért hülyézed le anyumat???? amikor lehet hogy sokkal okosabb, mint egy diplomás. Amúgy meg a dr-i cím és a diploma sem ér semmit, ha emberileg egy 0 az illető.

van diplomám, bankban dolgozom, de nekem nem ezek számítanak. Hanem őszinteség, becsület. Ezek.

a diplomások és dr. közül kerül ki a legtöbb bunkó, meg a "felső 10.000" köréből.

ilyen gondolkodás móddal, keserves felnőtt életed lesz

Harcosok 06-29-2009 13:23

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217425)
na ez az oltári nagy baromság, amit írtál.
Mi okod van feltételezni másról, hogy ha pincér is, nem ér fel egy F1 bajnokkal? milyen jogon skatulyázol be így embereket? Mi bajod van a közmunkásokkal? Régen a nők 8 általános után nem tanulhattak tovább, ilyen erővel miért hülyézed le anyumat???? amikor lehet hogy sokkal okosabb, mint egy diplomás. Amúgy meg a dr-i cím és a diploma sem ér semmit, ha emberileg egy 0 az illető.

van diplomám, bankban dolgozom, de nekem nem ezek számítanak. Hanem őszinteség, becsület. Ezek.

a diplomások és dr. közül kerül ki a legtöbb bunkó, meg a "felső 10.000" köréből.

ilyen gondolkodás móddal, keserves felnőtt életed lesz

Akinek nem volt lehetősége másra nem tudom összehasonlítani,azzal aki azért jut ilyen posztra mert...
Valahogy velem nem bunkó a felső 10.000:D

Hex 06-29-2009 13:24

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217426)
Akinek nem volt lehetősége másra nem tudom összehasonlítani,azzal aki azért jut ilyen posztra mert...
Valahogy velem nem bunkó a felső 10.000:D

mint pl. Baumgartner, aki fizetett azért, hogy ott lehessen? vicc a javából. Keserves felnőtt életed lesz, ezt már most látom. Te sosem fogod megtanulni, hogy mi mennyit ér és milyen érzés az, ha valamit saját erődből értél el.

Harcosok 06-29-2009 13:30

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217427)
mint pl. Baumgartner, aki fizetett azért, hogy ott lehessen? vicc a javából. Keserves felnőtt életed lesz, ezt már most látom. Te sosem fogod megtanulni, hogy mi mennyit ér és milyen érzés az, ha valamit saját erődből értél el.

Valamit te keversz itt.

Mi nem tartozunk gazdagok közé egyáltalán. De ettől függetlenül velem nem bunkó a gazdag sem. Nem a pénzét élem, mert még 1 forintot nem láttam tőlük de te ugyanezt a beskatulyázást alkalmazod ellenük. Szerinted ők a kevesebbek emberileg...(illetve nagy részük)

Természetesen ha a kisebbséget említjük ott is a magyarok nagy többsége egyből rosszat vél felfedezni. Köztük is mind tudjuk van pár jó de ettől még rosszat gondolunk elsőre.

Ha azt hallom,hogy pincér én nem tudok felnézni rá. Ha megismerem lehet többet fogok róla gondolni alap. De ne mondd már nekem,hogy te az emberek munkája ,fizetése alapján nem állítasz magadban bizonyos rangsort. Ha azt hallod,hogy közmunkás nem hiszem,hogy egyből a jót feltételezed:)Nem azt gondolod: Jó egy okos ember valamit csak tud

Hex 06-29-2009 13:38

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217428)
Valamit te keversz itt.

Mi nem tartozunk gazdagok közé egyáltalán. De ettől függetlenül velem nem bunkó a gazdag sem. Nem a pénzét élem, mert még 1 forintot nem láttam tőlük de te ugyanezt a beskatulyázást alkalmazod ellenük. Szerinted ők a kevesebbek emberileg...(illetve nagy részük)

Természetesen ha a kisebbséget említjük ott is a magyarok nagy többsége egyből rosszat vél felfedezni. Köztük is mind tudjuk van pár jó de ettől még rosszat gondolunk elsőre.

Ha azt hallom,hogy pincér én nem tudok felnézni rá. Ha megismerem lehet többet fogok róla gondolni alap. De ne mondd már nekem,hogy te az emberek munkája ,fizetése alapján nem állítasz magadban bizonyos rangsort. Ha azt hallod,hogy közmunkás nem hiszem,hogy egyből a jót feltételezed:)Nem azt gondolod: Jó egy okos ember valamit csak tud

egyáltalán nem a végzettség számít, már leírtam egyszer. Hanem az emberi belső értékek. Ez az, ami igazán számít, a többi csak külsőség

Harcosok 06-29-2009 13:43

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217429)
egyáltalán nem a végzettség számít, már leírtam egyszer. Hanem az emberi belső értékek. Ez az, ami igazán számít, a többi csak külsőség

Igen :)
Belső értéknek kell ahhoz lenni,hogy az ember belássa szükség van a külsőségekre. Akit nem ez alapján nevelnek az nem is lesz ilyen.

Nem véletlen nem tud felállni a kisebbség nagy része. Ott a gyerekek a felnőttekről veszik a példát.

Paliking 06-29-2009 13:46

Beleolvastam a párbaj topicba, meg ide is. Harcosok, szerintem vedd le a Mi Atyánkat az aláírásodból, mert az aki ilyeneket leír nem lehet mélyen vallásos (te írtad) keresztény ember. Azt hiszem ahhoz, hogy bármit is elérj az életben, igen komoly szemléletváltásra lesz szükséged.
Ehhez szeretnék neked sok sikert kívánni, hogy ne az Életben kapott pofonok által kelljen Emberré válnod.

Harcosok 06-29-2009 13:48

Illetve én vallom azt,hogy a pénz is befolyásolja az ember belső énjét.

Gondolom mindenki megveti a tolvajokat.
Csak az lop aki úgy érzi ,hogy kevese van persze ha a gazdag lop ő többet fog:D De ritkábban érzi azt,hogy kevese van...
Viszont az ő lopásaikat jegyzi meg mindenki:O)

Hex 06-29-2009 13:49

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 217433)
Beleolvastam a párbaj topicba, meg ide is. Harcosok, szerintem vedd le a Mi Atyánkat az aláírásodból, mert az aki ilyeneket leír nem lehet mélyen vallásos (te írtad) keresztény ember. Azt hiszem ahhoz, hogy bármit is elérj az életben, igen komoly szemléletváltásra lesz szükséged.
Ehhez szeretnék neked sok sikert kívánni, hogy ne az Életben kapott pofonok által kelljen Emberré válnod.

Harcosok, ne haragudj meg azért, de az utolsó pár hsz-ed miatt, én egy 0 embernek tartalak téged. ahogy Paliking írta, nagyon durva szemléletváltáson kellene átmenned, hogy egy boldog ember váljék belőled, ha majd felnősz.

egy vallásos ember nem így gondolkodik, ez csak színjáték részedről, szerintem.

Harcosok 06-29-2009 13:50

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 217433)

Tudom mit mondd erről a biblia ott mindenki egyenlő.
Tapasztalatim alapján a szegény több általam és a vallás ellen megvetendő dolgot tesz,mint a gazdag:)

Harcosok 06-29-2009 13:53

Én boldog ember vagyok és vallásos, környezetembe nem él vallásosabb ember nálam.
Isten nem a szöveget nézi hanem ami a szívünkben van:O)

Hex 06-29-2009 13:57

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 217438)
Én boldog ember vagyok és vallásos, környezetembe nem él vallásosabb ember nálam.
Isten nem a szöveget nézi hanem ami a szívünkben van:O)

a te szívedben nincs semmi olyan, aminek Isten örülne. Felszínes vagy, csak a külsőségek érdekelnek.

Ismerek egy embert, régen 60 ember dolgozott a keze alatt, ma már háza sincsen, haverom felfogadta egy munkára, mert a legjobbak egyike a mai napig a szakmájának. nincstelen, haverom ott hagyta a pénztárcáját 3 napig. Egy fillér nem tűnt el belőle, pedig leléphetett volna a srác és soha meg sem találták volna (320.000 ft volt benne).

tisztában van vele, hogy alkesz, de úgy van vele, ha már az életét tönkretette, a maradék két dolgot ami megmaradt neki, senki sem veheti el tőle: őszinteség, becsület

ő több, és jobb ember nálad

Harcosok 06-29-2009 14:09

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217439)
a te szívedben nincs semmi olyan, aminek Isten örülne. Felszínes vagy, csak a külsőségek érdekelnek.

Ismerek egy embert, régen 60 ember dolgozott a keze alatt, ma már háza sincsen, haverom felfogadta egy munkára, mert a legjobbak egyike a mai napig a szakmájának. nincstelen, haverom ott hagyta a pénztárcáját 3 napig. Egy fillér nem tűnt el belőle, pedig leléphetett volna a srác és soha meg sem találták volna (320.000 ft volt benne).

tisztában van vele, hogy alkesz, de úgy van vele, ha már az életét tönkretette, a maradék két dolgot ami megmaradt neki, senki sem veheti el tőle: őszinteség, becsület

ő több, és jobb ember nálad

Mondom más pénze nekem sem szükségeltetik én is megtehetném és csak kérnem kellene...:O)

Én is ismerek olyan embert aki mindig ha lát odajön hozzám és mondja:
Szia xyz vagyok! Minden nap iszom.... nincs 100ft-od meleg ételre?(normálisan beszél stb, természetesen adok neki...)

De az ilyen külsőségekkel rendelkezők sokkal kisebb eséllyel rendesek hozzám ,mint aki felelősségteljes munkát végez, gyerekeit arra neveli és így gyerekei is normálisabbak.
Mert valahogy a felelősségért jár a fizetés...:O)

Na meséljük azt be,hogy az a normális,hogy valaki az utcán él. Azt se kezdjük bemesélni,hogy az utcán élőkre gondolva mindenkinek a jó jut eszébe.
Egyszerűen az ő külső létük a belső énjükre is kihatással van.
Nem mindegyikük esetén , de ha választhatok ,hogy megismerkedem egy gazdag vagy egy utcán élővel... Mert egyszerűen több köztük a jó ember.

Kijelenthetek bármit attól még ezt megtámadjátok. De nekem ne állítson sneki hülyeséget

Egy kérdés:
Szerinted az alkoholista függőség nem a belső énjére utal??
Én azt nem külsőségnek nevezem

Dragi 06-29-2009 15:37

Na azért Harcosok vegyünk egy pincért 30 éve van a szakmába napi 12 órában dolgozik és mellette családja van és rendes élete nem iszik nem dohányzik . És te nem ismernéd el a munkásságát ?

De gondolom a pincér hadsereg az itt én lennék :) vállalom :)

BeeLord 06-29-2009 15:42

Doktorok és pincérek? Hmmm... Ki keres többet vajon, a londoni pincér, vagy mondjuk a balmazújvárosi gyermekorvos?:) Diploma=értelem, értelem=diploma? Hááát... egyik-másik csoporttársamról azt sem tudom eldönteni, hogy csusszant át az érettségin, nemhogy azt, hogy mit keres egy egyetemen.

Harcosok 06-29-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 217443)
Na azért Harcosok vegyünk egy pincért 30 éve van a szakmába napi 12 órában dolgozik és mellette családja van és rendes élete nem iszik nem dohányzik . És te nem ismernéd el a munkásságát ?

De gondolom a pincér hadsereg az itt én lennék :) vállalom :)

Aki most van ott 30éve teljesen más lehetőségekkel vághatott neki,mint aki most kezdi.
Mindig lesznek ilyen emberek is és kellenek is, de tőlem nem kapnak nagyobb megbecsülést ismeretlenül.
Ha megismerem lehet, de valahogy nem egy áloméletnek hangzik amit felvázoltál. Az egész az F1-el indult... Talán nem véletlen,hogy azt a lehetőséget több száz millió ember irigyli, csak van annak is oka.

Aki viszont úgy éli az életét,hogy a havi 500ezer/fő fölötti családokat ugyanúgy becsüli,mint a hajléktalant ugyanúgy áll szoba vele. Ugyanazt felelne ugyanarra a kérdésre azokkal szívesen találkoznék , mert én még olyan embert nem láttam.(természetesen vegyük mind2 személyt ismeretlennek)
Írni lehet fűt meg fát a tettek beszélnek igazán. Aki úgy éli életét én annak komolyan gratulálok, nem vetem meg azt tisztelendő szerintem, de komolyan írja be ide nyugodtan aki így él.
Hex a hozzászólásaid alapján te igen. Én ezért megbecsüllek bár sok emberrel találkoztam már ilyet még nem tapasztaltam örülök,hogy vannak ilyenek.

Na itt Mátészalkán egy orvos lekeres bárkit hálapénzből:D
Ezzel lehet hasonlítani bármit ekkora hálapénz nincs a magánklinikákon.

Persze én sem úgy élem húú ez nem keres 6millát gyorsan elszaladok, de valahogy ha be vagyok zárva 1 szobába 2emberrel. Egyik hajléktalan másik milliomos. Először egyértelmű kivel állok szóba. ( nem a lenyúlásért feljebb már írtam...)

Von 06-29-2009 19:12

ti aztán tudtok élni...
további jó gyakást! :p

Dragi 06-29-2009 19:33

Gratula Harci A-hoz :P

J.Ati 06-29-2009 21:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 217465)
Gratula Harci A-hoz :P

Szintén Grat:)
Jó helyet talált magának!:cool:

Dragi 06-29-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217478)
Szintén Grat:)
Jó helyet talált magának!:cool:

hát őhmm izé :D a klánt csak annyiban tudnám bírálni hogy bevette Harcit maga közé :D de amúgy nem bánom hátha elér olyan magaságra ahol már lehet vele mókázni :)

J.Ati 06-29-2009 22:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 217484)
hát őhmm izé :D a klánt csak annyiban tudnám bírálni hogy bevette Harcit maga közé :D de amúgy nem bánom hátha elér olyan magaságra ahol már lehet vele mókázni :)

Ha akar feljut 10k hekire is:p:)
CSak nem akar.

Andrew 06-29-2009 22:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217487)
CSak nem akar.

Ezt tudjuk, és csak azért nem Ő Magyarország királya, mert nincs hozzá kedve. Az Istencsászár rangról is lemondott, ezért tiszteljük :D

Remedy 06-29-2009 23:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217487)
CSak nem akar.

Jusson inkabb 28ra... :)

J.Ati 06-29-2009 23:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217501)
Jusson inkabb 28ra... :)

Nem akar egy hekit se magának:)
Már nem játszik a hóddal,csak szereti ezt a közösséget ,azért van még itt.

Remedy 06-29-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217504)
Nem akar egy hekit se magának:)
Már nem játszik a hóddal,csak szereti ezt a közösséget ,azért van még itt.

Es ezt O nem tudja elmondani, mert Te vagy a dadusa? :)

J.Ati 06-29-2009 23:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217505)
Es ezt O nem tudja elmondani, mert Te vagy a dadusa? :)

Mondta már párszor ,de úgy látszik elsiklottál felette.

Dadus pedig nem vagyok,szerintem nincs szüksége rá:)

Remedy 06-29-2009 23:25

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 217506)
Mondta már párszor ,de úgy látszik elsiklottál felette.

Dadus pedig nem vagyok,szerintem nincs szüksége rá:)

Na ez az utolso mondatod a lenyeg. Akkor viselkedj is ugy. Folyamatosan valaszolgatsz szinten minden postra, amit hozza inteznek es nyomogatod a lefele kezeket tok artatlan postokra is... Szerintem sincs szukseg arra, amit csinalsz :)

J.Ati 06-29-2009 23:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 217507)
Na ez az utolso mondatod a lenyeg. Akkor viselkedj is ugy. Folyamatosan valaszolgatsz szinten minden postra, amit hozza inteznek es nyomogatod a lefele kezeket tok artatlan postokra is... Szerintem sincs szukseg arra, amit csinalsz :)

Nem tudom most miről beszélsz.
Milyen kezeket nyomkodok, és mire?
Az hogy sértegetsz valakit arra adtam egyet tudtommal,de közbe meg kapsz tőlem heti szinten több felfelé kezet is.
A múltkor Bogárnak tettél ez miatt megjegyzést. Szerintem fogadd a kritikát, akkor is ,ha negatív.

És küld már el nekem pls. tényleg azokat a hsz-ek amikor, neked lefelé kezet adtam.

Von 06-29-2009 23:34

ez most a Maunika só vagy mi? :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 20:05.