Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

csabi 11-09-2010 13:00

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270398)
Az egyetlen gondja a nagy arca volt...
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270399)
Különben sem értem, miért mindig csak a Bigesek jöhetnek "királykodni" a fórumra:D
Ha annyira más dolga lett volna, minek kötött belénk, ráadásul ilyen gusztustalan módon, ami nem mellesleg a szabályok durva megszegése is.
Aztán meg csecsre szaladtak, és nem tetszik senkinek, hogy ezt elmondom itt? Akkor ne olvassátok:P

most komolyan arra vagy büszkke, hogy egy(?) mnt-s szövivel karöltve levertetek egy másik szövit?? :eek: pontosan nem tudom hogy hányan támadtatok Killerékre, a teljesben csak 7 különböző ország látszik 24órán belül.. grat! verjed a melled! és mellé verjed az ex-, vagy leendő szövijeidet is, mert azt is gyakran látni tőled teljesben..

RRRrrr 11-09-2010 13:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 270400)
most komolyan arra vagy büszkke, hogy egy(?) mnt-s szövivel karöltve levertetek egy másik szövit?? :eek: pontosan nem tudom hogy hányan támadtatok Killerékre, a teljesben csak 7 különböző ország látszik 24órán belül.. grat! verjed a melled! és mellé verjed az ex-, vagy leendő szövijeidet is, mert azt is gyakran látni tőled teljesben..

Nah akkor olvass mégegyszer. A gondom pont az, hogy az mnt-s szövi leföldelte őket, mikor azt ígérte nem szólnak bele. Ezzel sikerült elmenekülniük, amit sérelmeztem. Az idiótákat meg ütni kell, akár szövim volt, akár nem:)

Kíváncsi vagyok, hány oldalról próbáljátok még védeni a védhetetlent:)
Összefoglalom mégegyszer gyengébbek kedvéért, miért is jöttem ide dühöngeni : Killerék hatalmas arccal belénk álltak, aztán szétszórtuk őket, mint bolond a lisztet, erre elmenekültek lefelé, egy felettébb gyanús módszerrel. Ennyi.

csabi 11-09-2010 13:11

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270401)
Nah akkor olvass mégegyszer. A gondom pont az, hogy az mnt-s szövi leföldelte őket, mikor azt ígérte nem szólnak bele. Ezzel sikerült elmenekülniük, amit sérelmeztem. Az idiótákat meg ütni kell, akár szövim volt, akár nem:)

Kíváncsi vagyok, hány oldalról próbáljátok még védeni a védhetetlent:)
Összefoglalom mégegyszer gyengébbek kedvéért, miért is jöttem ide dühöngeni : Killerék hatalmas arccal belénk álltak, aztán szétszórtuk őket, mint bolond a lisztet, erre elmenekültek lefelé, egy felettébb gyanús módszerrel. Ennyi.

mért van az az érzésem, hogy inkább csak azért írtál ide, hogy magyarázd a bizonyítványod? :) és mért minősíted a játékostársaidat ilyen negatívan? mit vársz ezután? :)

RRRrrr 11-09-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 270402)
mért van az az érzésem, hogy inkább csak azért írtál ide, hogy magyarázd a bizonyítványod? :) és mért minősíted a játékostársaidat ilyen negatívan? mit vársz ezután? :)

Napsütést:D

Mellesleg ha megmondanám, hogy ezzel a kis játszadozással keretünk másfél yardot, azt már el sem hinné senki, ugyhogy meg sem említem:P:D

Azt pedig nem tudom mit érzel, de ha olyan akkor fordulj szakemberhez. Tisztán, világosan leírtam a helyzetet, volt benne jksz/földleadás killerék részéről, mégis én vagyok a csúnya bácsi:D
Bánom is én:) (Mellesleg jelentettem minden gyanút, ugyhogy nem érdemes erről beszélni)

csabi 11-09-2010 13:18

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270403)

Mellesleg ha megmondanám, hogy ezzel a kis játszadozással keretünk másfél yardot, azt már el sem hinné senki, ugyhogy meg sem említem:P:D

Azt pedig nem tudom mit érzel, de ha olyan akkor fordulj szakemberhez. Tisztán, világosan leírtam a helyzetet, volt benne jksz/földleadás killerék részéről, mégis én vagyok a csúnya bácsi:D
Bánom is én:) (Mellesleg jelentettem minden gyanút, ugyhogy nem érdemes erről beszélni)

igazi férfi vagy! :D

Rob 11-09-2010 13:25

RRRrrr, a te orid Amadeus? márha nem titok...

Killer 11-09-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270398)
Az egyetlen gondja a nagy arca volt...
Szerintem meg semmit nem tett az asztalra, dehát ennek megítélése nyelvcsapásoktól függ erősen...
Amúgy hidd el, nyugodtan alszom. Ha ezek után még jönnek bosszút állni, röhögve fogok ellépni előlük. Előttem leszerepeltek annyira, hogy nem veszem fel mégegyszer a kesztyűt ellenük, mert nem tartom annyira sem őket, hogy ilyen után egy visszavágót adjak nekik.

azt hogy felveszed-e a kesztyűt nem csak rajtad múlik miszter nominimumföld:)
amúgy nem is értem mit királykodsz itt amikor tikitakiba 2 szövi meg egy mf ütött minket egyszerre és persze "véletlenül" mind másik orira ment nehogy akadjanak:rolleyes:
ezek után nyugodtan legyél csak kemény de nem javallom hogy túl sokat aludj:D

Killer 11-09-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270406)

nagyon úgy tűnik:)

Killer 11-09-2010 13:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270403)

ja nekem 3 yardot világoltál,de a valódi mérleg vagy néhány üres,egy törölt meg egy beújrázott szövi ha jól tévedek:D

csabi 11-09-2010 13:32

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 270406)

Amadeus Láma? .. ööö Álma? :)

All times are GMT +1. The time now is 20:36.