Quote:
Originally Posted by laci
(Post 116044)
Engem az egész elfes cécóban ez a szöveg idegesített a legjobban. Kb. úgy adja elő 1-2 ember, mintha az összes elffel játszó azzal szórakozna, hogy a környéket szívatja, mert megteheti. Biztosan van ilyen, de kaptam én már biztonságos távolságból rengetéseket és tűzgolyókat is, mégsem találtam ki, hogy minden óriás meg gnóm gonosz, és gyengítsük már a varázslóikat mert nekem így kényelmetlen.
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
(Post 116078)
engem párszor már szedtek szét, néha nagyon csúnyán, de ez szövi háborúk keretén belül
1* a szétvert gyenge országom egy ork tábi teljes napig mészárolta 4óránként 8 sereggel, majd 8*ütött be földre, mégse mondodm azt h minden ork szemétkedik a szerencsétlennel a hecc kedvéért
(amúgy az ilyen hozzáállást már paranoiának hívják)
|
Bevertem egy óriás hadist. Nem hiénáztam, hanem átütöttem ahogy illik. Az elf klántagjai még egy hét múlva is gyújtottak, gyakorlatilag értelmetlenül, merthogy egyiküknek se volt esélye se visszavenni a földet amit elvettem. Eleinte azt hittem, majdcsak megunják, aztán mikor rájöttem, hogy nem, próbáltam menekülni felfele. Pár sikertelen gömb, és 4!!! elf gyújtogatott...
Próbáljatok napokig úgy játszani, hogy az oriban nem csak a bányák tornyok és barakkok állnak, hanem a templomok és kocsmák is, aztán majd meghallgatom a véleményeteket a témáról. Tudom, nem kell gömbözni ha nem akarok benn égni az orimban... Klánszabi lett a dologból. Mikor visszajöttünk az eredeti két elf újrakezdte a gyújtást, a másik kettő nem folytatta szerencsére. Aztán találtam egy törpét, és eltávolodtam.
Az A középmezőnyében jelenleg 50% körüli, vagy esetleg annál is magasabb az elfek aránya. Malus nélkül igen macerás lenne a megélhetés más fajokkal, esetleg az óriást kivéve, lévén elég védett gyújtás ellen. Elnézést kérek mindkettőtöktől, hogy nekem az A-s játék nem arról szól, hogy bebetonozom magam elfnek, és szép lassacskán felfedezek...
|